Elysium Fantastic Bomonti'de Son Daireler

Ofton İnşaat tarafından İstanbul Şişli'de inşa edilen Elysium Fantastic projesinde çok özel fırsatların sunulduğu kampanya 25 Aralık tarihine kadar devam ediyor. Son konut satışlarının devam ettiği projede "bugün taşın yarın öde" sistemiyle peşinat ödemesi yapmadan ev sahibi olunabiliyor.

Ofton İnşaat'ın Şişli Bomonti'de 35 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirdiği Elysium Fantastic projesinde toplam 346 konut yer alıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin yer aldığı projede dairelerin fiyatları 527 bin liradan başlıyor ve 1 milyon 338 liraya kadar yükseliyor. "Bugün taşın yarın öde" kampanyası 25 Aralık tarihinde son buluyor. Ofton İnşaat'ın güvencesi ve kentsel dönüşüm yaklaşımıyla bölgenin gelişiminde öncü bir rol oynayan Elysium Fantastic Bomonti, bölgedeki ilk proje olarak Haziran ayından bu yana sakinlerini ağırlıyor. Projenin sosyal donatıları arasında 9 bin metrekarelik otopark, yüzme havuzu, fitness center, sauna, oyun alanları, restoran ve sosyal tesisler yer alıyor.

EmlakJet Haber

Elysium Fantastic İletişim

0 212 343 51 43

Proje Şişli Bomonti\'de inşa ediliyor.

Elysium Fantastic Bomonti'de Son Daireler

Proje Ofton İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Elysium Fantastic Bomonti'de Son Daireler_1

Hemen Teslim

Elysium Fantastic Bomonti'de Son Daireler_2

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin yer aldığı projede dairelerin fiyatları 527 bin liradan başlıyor ve 1 milyon 338 liraya kadar yükseliyor.

Elysium Fantastic Bomonti'de Son Daireler_3

\"Bugün taşın yarın öde\" kampanyası 25 Aralık tarihinde son buluyor.

Elysium Fantastic Bomonti'de Son Daireler_4

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konut seçeneklerinin yer aldığı projede toplam 346 konut bulunuyor.

Elysium Fantastic Bomonti'de Son Daireler_5

0 212 343 51 43

Elysium Fantastic Bomonti'de Son Daireler_6

Ofton İnşaat\'ın güvencesi ve kentsel dönüşüm yaklaşımıyla bölgenin gelişiminde öncü bir rol oynayan Elysium Fantastic Bomonti, bölgedeki ilk proje olarak Haziran ayından bu yana sakinlerini ağırlıyor.

Elysium Fantastic Bomonti'de Son Daireler_7