Eroğlu Yapı'dan Yeni Yıl Kampanyası

Eroğlu’nun değeri gün geçtikçe artan Küçükçekmece Halkalı’da imza attığı İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2 projelerinde başlayan “Yeni Yıl Kampanyası” ev sahibi olmak isteyenler için düşük faiz oranları ve 60 aylık vadelerinin yer aldığı ödeme planları yer alıyor.

Eroğlu; müşterilerine benzersiz bir ödeme kolaylığı sunuyor. Yüzde 1 peşinat ile başlanabilen çok avantajlı ödeme takviminde kalan bakiye ise aylık yüzde 0,76 faiz oranı ile 60 ay taksitle ödenebiliyor. Yarattıkları markalarla hem sektörde ve hem de müşteriler nezdinde ciddi bir güven ilişkisi yaratmayı hedef belirlediklerini vurgulayan Eroğlu Yapı Satış ve Pazarlama Direktörü Aybars Kızılsencer, “2011’de oldukça başarılı bir yıl geçirdik. Satış ofislerimizde gördüğümüz ilgi ve satış rakamlarımız, başarının ve markamıza duyulan güvenin bir göstergesi niteliğinde. 2012 yılında da en uygun koşullarla ev sahibi olma imkanını sunmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” dedi. Eroğlu, İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge-2 dairelerinde gizli veya ekstra masraf da uygulamıyor. Sunduğu tüm projeler için geçerli “her şey dahil fiyatlar”; KDV, tapu masrafları, alt yapı bedelleri, abonmanlık, sayaç, cins tashihi harcı ve iskan harç bedellerini kapsıyor. İstanbul Lounge; farklı mimarisi, geniş yeşil alanları ve sakinlerine sunduğu sosyal imkânlarının yanı sıra Küçükçekmece Gölü’ne yakınlığı ile de ayrıcalıklı bir konuma sahip bulunuyor. Mimarisi, yeşil alanları ve sosyal imkânları ile dikkat çeken projede, büyüklükleri 59 ile 227 metrekare arasında değişen 1+1’den 4+1’e kadar pek çok farklı daire alternatifi bulunuyor. Projede ayrıca sınırlı sayıda çok özel dubleks 4+1’ler ve kent villaları, sahiplerini bekliyor. Doğadan esinlenilerek oluşturulan, yatay süreklilik konseptinin benimsendiği proje, bölgede yer alan yüksek blokların aksine insan ölçeğindeki boyutlarıyla, yaşayanlara gökyüzünün mavisini görme imkânı sağlıyor. Tüm dairelerden göl ya da sitenin panoramik manzarasının seyredilebiliyor. İstanbul Lounge projesinde olduğu gibi, yatay süreklilik konseptindeki mimari tarzı, kişi başına düşen geniş ve ferah yeşil alanları ile kendini ayrıştıran, gökyüzüyle barışık, ferah yeşil alanların yer aldığı İstanbul Lounge 2’de ise 54 metrekare ile 259 metrekare arasında değişen metrekarelerde toplam 605 konut bulunuyor. İstanbul Lounge 2, özellikle son dönemde Tema Park projesi ile değeri daha da artarak İstanbul’un önemli lokasyonlarından birisi haline gelen Halkalı’da, ana ulaşım arterlerine, hastanelere, okullara ve üniversitelere son derece yakın; ayrıca toplu taşıma araçlarına yürüyerek erişilebilecek kadar merkezi bir konuma sahip. Projeye yürüme mesafesinde konumlandırılan 1800 metrekarelik ticari alanda ise site sakinlerinin temel ihtiyaçlarını karşılayabileceği market, kuaför, eczane gibi ticari ünitelerin yer alması planlanıyor.

EmlakJet Haber

Eroğlu Yapı İletişim

444 37 97

Istanbul Lounge ve Lounge 2 projeleri İstanbul Halkalı\'da konumlanıyor.

Eroğlu Yapı'dan Yeni Yıl Kampanyası

İstanbul Lounge ve İstanbul Lounge 2 projelerinde başlayan “Yeni Yıl Kampanyası” ev sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürüyor. Kampanyada, düşük faiz oranları ve 60 aylık ödeme vadeleri ile daire sahibi olmak mümkün.

Eroğlu Yapı'dan Yeni Yıl Kampanyası_1

Projede, büyüklükleri 59 ile 227 metrekare arasında değişen 1+1’den 4+1’e kadar pek çok farklı daire alternatifi bulunuyor. Projede ayrıca sınırlı sayıda çok özel dubleks 4+1’ler ve kent villaları, sahiplerini bekliyor.

Eroğlu Yapı'dan Yeni Yıl Kampanyası_2

İstanbul Lounge 2’de ise 54 metrekare ile 259 metrekare arasında değişen metrekarelerde toplam 605 konut bulunuyor.

Eroğlu Yapı'dan Yeni Yıl Kampanyası_3

Yüzde 1 peşinat ile başlanabilen çok avantajlı ödeme takviminde kalan bakiye ise aylık yüzde 0,76 faiz oranı ile 60 ay taksitle ödenebiliyor.

Eroğlu Yapı'dan Yeni Yıl Kampanyası_4

444 37 97

Eroğlu Yapı'dan Yeni Yıl Kampanyası_5
0 Takipçi