Innovia 4'te Son Blok Satışa Çıkıyor!

Yeşil GYO tarafından özel sektörde gerçekleştirilen en büyük markalı konut projesi olan Innovia’nın 4. etabının son bloğu Kasım ayı itibariyle satışı çıkıyor. Tüm Innovia projesi dahilinde ilk ve tek 4+1 dairelerin bulunduğu C1 Blok site içindeki ayrıcalıklı konumu ile de dikkat çekiyor.

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) Beylikdüzü’nde başlattığı 14 bin konutluk Innovia projesinin 4’üncü etabında satışlar hızla devam ediyor. 11 binden fazla konutun satışının tamamlandığı projenin dördüncü etabının son bloğu Kasım 2012 itibariyle ev sahibi olmak isteyenler için yine özel fırsatlarla sunuluyor. Innovia 4'ün en çok beklenen blokları arasında yer alan C1 Blok site içi konumu, manzarası ve proje içinde ilk ve tek 4+1 daire seçeneğine sahip olması ile ayrıcalıklı bir fırsat sunuyor. Üstelik her zaman olduğu gibi Innovia'dan ev alırken sunulan ödeme avantajları C1 Blok içinde geçerli olacak. Banka kredisiz, kefilsiz, TEFE ve TÜFE farkı olmadan 60 aya kadar 0 faiz imkânı sunan Yeşil GYO, bütçenize uygun kişiye özel ödeme planı da oluşturuyor. Ayrıcalıklı kampanyalar ile sektörde ilklere imza atan Innovia, dördüncü etabın son bloğunun satışında "Dostlarımla Birlikte" kampanyasını da tekrar başlatıyor. Kampanya dahilinde Innovia'dan daire alan bir müşteri, 5 yakınına daha daire aldırdığında 4.Etap'tan 35 metrekare bir daire sahibi olacak. Ocak 2014 itibariyle teslim edilmeye başlanacak dördüncü etapta 1+1 dairelerin fiyatları 109 bin liradan, 2+1 dairelerin fiyatı 145 bin liradan ve 3+1 dairelerin fiyatı ise 230 bin liradan başlıyor. Mükemmel sosyal olanakları,kusursuz peyzaj düzenlemesi, çocukların özgürce oynayabileceği, hayatı ayrıcalıklı yaşayabileceğiniz Innovia her açıdan size farklı bir yaşam sunuyor. Tamamlanan Metrobüs hattına ve kısa bir süre önce açılışı gerçekleşen Avrupa'nın en büyük, İstanbul'un yeni alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Park'a 800 metre mesafede bulunan, tüm ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabileceğiniz merkezi konumu ile dikkat çeken Innovia, müşterilerinin rahatını düşünerek Metrobüs durağına ve Marmara Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ne gün içinde sürekli olarak shuttle hizmeti de sunuyor.

EmlakJet Haber

Innovia 4 İletişim

0 212 414 08 31

Yeşil GYO tarafından özel sektörde gerçekleştirilen en büyük markalı konut projesi olan Innovia’nın 4. etabının son bloğu Kasım ayı itibariyle satışı çıkıyor. Tüm Innovia projesi dahilinde ilk ve tek 4+1 dairelerin bulunduğu C1 Blok site içindeki ayrıcalıklı konumu ile de dikkat çekiyor.

Innovia 4'te Son Blok Satışa Çıkıyor!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (GYO) Beylikdüzü’nde başlattığı 14 bin konutluk Innovia projesinin 4’üncü etabında satışlar hızla devam ediyor. 11 binden fazla konutun satışının tamamlandığı projenin dördüncü etabının son bloğu Kasım 2012 itibariyle ev sahibi olmak isteyenler için yine özel fırsatlarla sunuluyor.

Innovia 4'te Son Blok Satışa Çıkıyor!_1

Dördüncü etapta 1+1 dairelerin fiyatları 109 bin liradan, 2+1 dairelerin fiyatı 145 bin liradan ve 3+1 dairelerin fiyatı ise 230 bin liradan başlıyor.

Innovia 4'te Son Blok Satışa Çıkıyor!_2

Üstelik her zaman olduğu gibi Innovia\'dan ev alırken sunulan ödeme avantajları C1 Blok içinde geçerli olacak. Banka kredisiz, kefilsiz, TEFE ve TÜFE farkı olmadan 60 aya kadar 0 faiz imkânı sunan Yeşil GYO, bütçenize uygun kişiye özel ödeme planı da oluşturuyor.

Innovia 4'te Son Blok Satışa Çıkıyor!_3

Ayrıcalıklı kampanyalar ile sektörde ilklere imza atan Innovia, dördüncü etabın son bloğunun satışında \"Dostlarımla Birlikte\" kampanyasını da tekrar başlatıyor. Kampanya dahilinde Innovia\'dan daire alan bir müşteri, 5 yakınına daha daire aldırdığında 4.Etap\'tan 35 metrekare bir daire sahibi olacak.

Innovia 4'te Son Blok Satışa Çıkıyor!_4

Mükemmel sosyal olanakları,kusursuz peyzaj düzenlemesi, çocukların özgürce oynayabileceği, hayatı ayrıcalıklı yaşayabileceğiniz Innovia her açıdan size farklı bir yaşam sunuyor. Tamamlanan Metrobüs hattına ve kısa bir süre önce açılışı gerçekleşen Avrupa\'nın en büyük, İstanbul\'un yeni alışveriş ve eğlence merkezi Marmara Park\'a 800 metre mesafede bulunan, tüm ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabileceğiniz merkezi konumu ile dikkat çeken Innovia, müşterilerinin rahatını düşünerek Metrobüs durağına ve Marmara Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ne gün içinde sürekli olarak shuttle hizmeti de sunuyor.

Innovia 4'te Son Blok Satışa Çıkıyor!_5
0 Takipçi