Parktepe'de özel ısıtmalı balkonlarda keyif sürüyor

Ankara Beytepe'de inşa edilen Parktepe Evleri'nde özel ısıtma sistemi ile balkonlarda her an keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

Lema Grup ve FERTAŞ A.Ş ortaklığıyla kurulan Şahika Grup tarafından Ankara Beytepe'de inşa edilen Parktepe sunduğu eşsiz manzarayı özel ısıtmalı balkonu ile yaz kış keyfe dönüştürüyor.

Şahika Grup Yapı ortaklarından İç Mimar Murat Altuntaş, projenin yapısıyla ilgili,  "Rahat yaşama dair her ayrıntının düşünüldüğü Parktepe Evleri ile kalitede yeni bir dönem başlatıyoruz. Bu noktada akıllı ev sistemlerinden sosyal alanlara; ilk kattan başlayan manzaradan yerden ısıtmalı geniş balkonlara kadar çok sayıda detayı konut alıcısıyla buluşturuyoruz. Parktepe’nin önündeki manzara bizim için çok önemli. Blok yerleşimlerini bile birbirlerinin manzarasını kesmeyecek şekilde konumlandırdık. Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen ve kesintisiz Ankara manzarası keyfi sunan projemizde 2 artı 1 dairelerimizde de çift balkona yer verdiğimizin altını çizmek isterim. Çünkü eşsiz manzara en güzel balkonlardan izlenir. Ayrıca alışılmışın dışında çok sayıda da balkonda yerden ısıtma sistemini bu projede hayata geçirerek kış soğuğunda bile manzaranın tadını çıkarma keyfini sunuyoruz" dedi.

Emlak Jet Haber

Parktepe\'de özel ısıtmalı balkonlarda keyif sürüyor.

Parktepe'de özel ısıtmalı balkonlarda keyif sürüyor

Parktepe Evleri

Parktepe'de özel ısıtmalı balkonlarda keyif sürüyor_1
0 Takipçi