Tepepark Villaları Akfırat'ta Cazip Fiyatlı Konutlar

İstanbul Akfırat'ta Yuvataş İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Tepe Park Villaları'nda hemen teslim edilen konutların fiyatları 920 bin liradan başlıyor. Projede üstelik sıfır faizle 12 aya kadar vade imkanı bulunuyor.

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Tepe Park Villaları projesi Tuzla Akfırat bölgesinde 47 bin 711 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor. Büyüklükleri 320 ile 440 metrekare arasında değişen villaların Safir, Amtetist ve Kehribar olarak 3 farklı konsepti bulunuyor. Toplam 42 villadan meydana gelen projede her villa 1 dönümlük arazi üzerinde konumlanıyor. Villa fiyatlarının 920 bin lira ile 1 milyon 260 bin lira aralığında değiştiği projede yüzde 50 peşinat ödemesi ile ev sahibi olunabiliyor. Kalan tutar ise sıfır faizle 12 aya kadar vadelendiriliyor. Tepe Park Villaları projesinin sosyal olanakları arasında sauna, fitness salonu, şok havuzu, masaj odası, kafeterya, masa oyunları, bilardo, çocuk oyun odası, park club, yüzme havuzu, çocuk havuzu, tenis kortu, basketbol sahası, voleybol sahası, yürüyüş parkuru, koşu parkuru ve her daireye 2 araçlık otopark yer alıyor.

EmlakJet Haber

Tepe Park Villaları İletişim

0 216 677 11 70

Büyüklükleri 320 ile 440 metrekare arasında değişen villaların Safir, Amtetist ve Kehribar olarak 3 farklı konsepti bulunuyor.

Tepepark Villaları Akfırat'ta Cazip Fiyatlı Konutlar

Tepe Park Villaları projesi Tuzla Akfırat bölgesinde 47 bin 711 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor.

Tepepark Villaları Akfırat'ta Cazip Fiyatlı Konutlar_1

Toplam 42 villadan meydana gelen projede her villa 1 dönümlük arazi üzerinde konumlanıyor.

Tepepark Villaları Akfırat'ta Cazip Fiyatlı Konutlar_2

Villa fiyatlarının 920 bin lira ile 1 milyon 260 bin lira aralığında değiştiği projede yüzde 50 peşinat ödemesi ile ev sahibi olunabiliyor

Tepepark Villaları Akfırat'ta Cazip Fiyatlı Konutlar_3

Tepepark Villaları Akfırat'ta Cazip Fiyatlı Konutlar_4

Hemen Teslim

Tepepark Villaları Akfırat'ta Cazip Fiyatlı Konutlar_5

0 216 677 11 70

Tepepark Villaları Akfırat'ta Cazip Fiyatlı Konutlar_6

Tepe Park Evleri Ulaşım Krokisi

Tepepark Villaları Akfırat'ta Cazip Fiyatlı Konutlar_7