The Istanbul Residence Görücüye Çıktı

YDA Grup ve Kuruluş İnşaat Ortaklığı ile Veliefendi’de Koç Grubu’na ait arsa üzerinde inşası devam eden The Istanbul Veliefendi’nin bitişiğinde konumlandırılan The Istanbul Residence görücüye çıktı.

İstanbul’un en gelişmiş yerleşim alanlarından Veliefendi’de,YDA Grup ve Kuruluş İnşaat Ortaklığı ile hayata geçirilen The Istanbul Residence, estetik mimarisiyle çevrenin sembol projeleri arasında yerini alacak. 70 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen The Istanbul Residence lüks detayları ve Marmara Denizi manzarasıyla dikkat çekiyor. 8 bin metrekare arsa üzerinde inşasına başlanan projede 351 rezidans daire ve çeşitli alanlarda hizmet verecek 11 ticari ünite yer alacak. 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin yer aldığı The Istanbul Residence’ta kat bahçeli 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri de bulunuyor. Fiyatların 165 bin liradan başladığı projede anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya kadar vadeli ödeme planları sunuluyor. Tasarımının Mimar Gökhan Avcıoğlu’na (GAD Mimarlık) ait olduğu The Istanbul Residence’ta teslimler ise 2014’ün Aralık ayında başlayacak. Ayrıcalıklı rezidans hizmetlerinin kapsamında reception hizmeti, concierge hizmeti, lounge hizmeti, oda servisi, kuaför hizmeti kuru temizleme hizmeti, vale parking hizmeti ve Bellboy hizmeti gibi imkanlar sunuluyor.

The Istanbul Residence Projesi İstanbul'a Estetik Kazandıracak

The İstanbul Residence’a gelen talebin yoğunluğuna değinen YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan “İstanbul gibi bir şehrin dokusuna zarar vermeden estetik bir proje inşa etmeyi amaçladık. Bizlerin amacı İstanbul’a konut kazandırmak değil, İstanbul’a yakışır konut kazandırmaktır. Böylesine özel bir şehrin dokusuna zarar vermemek için, projemize 38 kata kadar ruhsat verilmesine karşın, projemizi zemin + 18 kat olarak tasarladık. Mimarisiyle bölgeye estetik bir görünüm kazandıracak bir projeye imza atıyoruz. The Istanbul Residence projemizin sakinlerine de ayrıcalıklı bir yaşam sunacağız. Tüm rezidans hizmetlerinin yer alacağı projemiz sakinlerine konforlu bir ev ortamı oluşturacak. The Istanbul Residence projemizi, bölgeye ve projeye kıyasla çok cazip lansman fiyatlarıyla satışa çıkarıyoruz. 165 bin lira olarak belirlediğimiz başlangıç fiyatımız kesinlikle böyle bir proje için çok caziptir.” şeklinde konuştu. Aralık 2014 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi hedeflenen The Istanbul Residence projesinin sosyal olanakları arasında ise açık – kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, reception, hizmeti, concierge hizmeti, lounge izmeti, oda servisi, kuaför hizmeti, kuru temizleme hizmeti, vale park hizmeti, Bellboy hizmeti bulunuyor. Metro, tramvay, deniz otobüsü, metrobüs, gibi toplu taşıma araçlarına olan yakınlığının yanı sıra Bakırköy ve Sahil Yolu’na 1 km, Merter’e 2 km, Topkapı’ya 4 km, Atatürk Havalimanı’na ise 8 km mesafedeki konumuyla öne çıkan The Istanbul Residence şehir içi ulaşımda da lokasyonuyla avantaj sağlıyor.

EmlakJet Haber

YDA Gruop & Kuruluş İnşaat İletişim

0 312 459 44 00

YDA Grup ve Kuruluş İnşaat Ortaklığı ile Veliefendi’de Koç Grubu’na ait arsa üzerinde inşası devam eden The Istanbul Veliefendi’nin bitişiğinde konumlandırılan The Istanbul Residence 1 Haziran Cuma günü görücüye çıktı.

The Istanbul Residence Görücüye Çıktı

70 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen The Istanbul Residence lüks detayları ve Marmara Denizi manzarasıyla dikkat çekiyor. 8 bin metrekare arsa üzerinde inşasına başlanan projede 351 rezidans daire ve çeşitli alanlarda hizmet verecek 11 ticari ünite yer alacak.

The Istanbul Residence Görücüye Çıktı_1

1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin yer aldığı The Istanbul Residence’ta kat bahçeli 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri de bulunuyor.

The Istanbul Residence Görücüye Çıktı_2

Fiyatların 165 bin liradan başladığı projede anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya kadar vadeli ödeme planları sunuluyor.

The Istanbul Residence Görücüye Çıktı_3

Tasarımının Mimar Gökhan Avcıoğlu’na (GAD Mimarlık) ait olduğu The Istanbul Residence’ta teslimler ise 2014’ün Aralık ayında başlayacak.

The Istanbul Residence Görücüye Çıktı_4

The Istanbul Residence projesinin sosyal olanakları arasında ise açık – kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, reception, hizmeti, concierge hizmeti, lounge izmeti, oda servisi, kuaför hizmeti, kuru temizleme hizmeti, vale park hizmeti, Bellboy hizmeti bulunuyor.

The Istanbul Residence Görücüye Çıktı_5

YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, The Istanbul Residence basın toplantısında, şehrin dokusuna zarar vermeden estetik bir mimariyle projeyi yapacaklarını açıkladı.

The Istanbul Residence Görücüye Çıktı_6