Türkiye'nin İlk Otomobil AVM'si Beylikdüzü'nde Açılıyor

Türkiye'nin ilk otomobil alışveriş merkezi Otoport, Gül Yapı ve Kullar İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde kuruluyor. Nisan 2012'de açılacak olan Otoport'da galerilerin fiyatları 300 bin dolardan başlıyor.

Beylikdüzü'nde 120 bin metrekarelik alan üzerinde konumlandırılacak olan Otoport, Türkiye'nin ilk otomobil alışveriş merkezi olma özelliği taşıyor. Birinci ve ikinci el otomobiller dışında araba alırken ihtiyaç duyulanları da bulabileceğiniz Otoport'un 200 metrelik bir cepheden meydana geliyor. Otomotiv sektörüne yeni bir soluk getirecek olan Otoport'ta galeri fiyatları 300 bin dolardan başlıyor ve 2 milyon 500 bin dolara kadar yükseliyor. Ofis fiyatlarının 145 bin dolardan başladığı Otoport'ta fiyatlar 600 bin dolara kadar yükseliyor. Otoport'ta yüzde 30 peşinat ödemesi sonrası kalan ödemeler faizsiz olarak 24 aya kadar vadelendiriliyor. Otoport'un otomobil sektörüne yeni bir soluk getireceğini belirten Gül Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gül "Otomobille ilgili her şey elinizin altında olduğu için otomobil almak hem kolay hem de çok hızlı olacak. Bir aracı satın almaya karar veren müşteri, kapora vermek ve aracı saıtn almak için beklemek zorunda kalmayacak. Kredi işlemlerini halledebilecekleri tüm bankaları burada elleri altında olacak. Ayrıca otomobil alım satımı için gerekli tüm kurumlar, noter, sigorta acentaları, hepssi Otoport'ta." dedi. Nisan 2012'de kapılarını açacak olan Otoport'ta 160 oto galeri, motor ve bisiklet galerileri, deniz araçları, yapı marketleri, banka şubeleri, sigorta acentaları, noter, kafe ve restoranlar, go-kart pisti, kid-stop akülü araç pisti, hobi merkezi, tuning atölyesi, servis alanları ve oto kuaförü yer alıyor.

EmlakJet Haber

Otoport İletişim

0 212 875 06 07

Otomotiv sektörüne yeni bir soluk getirecek olan Otoport\'ta galeri fiyatları 300 bin dolardan başlıyor ve 2 milyon 500 bin dolara kadar yükseliyor. Ofis fiyatlarının 145 bin dolardan başladığı Otoport\'ta fiyatlar 600 bin dolara kadar yükseliyor. Otoport\'ta yüzde 30 peşinat ödemesi sonrası kalan ödemeler faizsiz olarak 24 aya kadar vadelendiriliyor.

Türkiye'nin İlk Otomobil AVM'si Beylikdüzü'nde Açılıyor

Türkiye\'nin ilk otomobil alışveriş merkezi Otoport, Gül Yapı ve Kullar İnşaat tarafından Beylikdüzü\'nde kuruluyor. Nisan 2012\'de açılacak olan Otoport\'da galerilerin fiyatları 300 bin dolardan başlıyor.

Türkiye'nin İlk Otomobil AVM'si Beylikdüzü'nde Açılıyor_1

Nisan 2012

Türkiye'nin İlk Otomobil AVM'si Beylikdüzü'nde Açılıyor_2

Otomotiv sektörüne yeni bir soluk getirecek olan Otoport\'ta galeri fiyatları 300 bin dolardan başlıyor ve 2 milyon 500 bin dolara kadar yükseliyor. Ofis fiyatlarının 145 bin dolardan başladığı Otoport\'ta fiyatlar 600 bin dolara kadar yükseliyor.

Türkiye'nin İlk Otomobil AVM'si Beylikdüzü'nde Açılıyor_3

Beylikdüzü\'nde 120 bin metrekarelik alan üzerinde konumlandırılacak olan Otoport, Türkiye\'nin ilk otomobil alışveriş merkezi olma özelliği taşıyor.

Türkiye'nin İlk Otomobil AVM'si Beylikdüzü'nde Açılıyor_4

0 212 875 06 07

Türkiye'nin İlk Otomobil AVM'si Beylikdüzü'nde Açılıyor_5

Otoport Ulaşım Krokisi

Türkiye'nin İlk Otomobil AVM'si Beylikdüzü'nde Açılıyor_6