Ümraniye'de Yeni Bir Yaşam Alanı: Exen İstanbul

İnşaat sektörünün önde gelen firmalarından Sur Yapı tarafından İstanbul Ümraniye'de inşa edilen Exen İstanbul'da 60 ay vade ve yüzde 0.65 faiz oranıyla ev sahibi olmak mümkün.

Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri'ne 5'er dakika mesafede yer alan Exen İstanbul, 36 metrekarelik stüdyo dairelerden 355 metrekare 4+1 dairelere kadar farklı daire tiplerinden ve toplamda 1038 konuttan oluşuyor. Daire fiyatlarının 189 binden başlayarak 2.6 milyon liraya kadar yükseldiği Exen İstanbul projesi, yüzde 75'i yeşil alan olacak şekilde inşa ediliyor. Projede 11 ve 15 kat arası yatay blokların yanında yer alacak 160 metre yüksekliğinde 44 katlı bir kule rezidansı da yer alıyor. Kule rezidansında katlar yükseldikçe artan panaromik İstanbul manzarası hakim.

Uygun faiz oranları

Özel proje anlaşması kapsamında 60 ay vade ile yüzde 0.65 ve 120 ay vadede 0.78 oranında faizlerle ev sahibi olmanın mümkün olduğu projede;  1 kilometrelik bisiklet parkuru mini futbol sahaları,, yüzme havuzları, fun golf sahası, açık fitness alanları, yeraltı otoparkları, sosyal alanların dışında yer alan açık otoparklar mevcut. Projede ayrıca  güneş panelleriyle ısıtılan havuz sistemi sayesinde ilkbahar ve sonbahar mevsimlerinde de açık havada yüzme keyfi yaşamak mümkün.

Manzaraya karşı spor

Her türlü ayrıcalığın düşünüldüğü Exen İstanbul projesinde kule rezidansın 27. katında yer alan donanımlı spor tesisinde yüzme havuzu, fitness alanı, sauna, buhar banyosu ve masaj odası yer alacak. Yatay bloklardaki her dairenin kat bahçesine sahip olacağı projede uygulanan ev otomasyon sistemi sayesinde, trafik, hava durumu ve güvenlik kamerası gibi bilgilere tek bir panelden ulaşılabilecek.

Ümraniye'de Yeni Bir Yaşam Alanı: Exen İstanbul

Ümraniye'de Yeni Bir Yaşam Alanı: Exen İstanbul_1

Ümraniye'de Yeni Bir Yaşam Alanı: Exen İstanbul_2

Ümraniye'de Yeni Bir Yaşam Alanı: Exen İstanbul_3

Ümraniye'de Yeni Bir Yaşam Alanı: Exen İstanbul_4

Ümraniye'de Yeni Bir Yaşam Alanı: Exen İstanbul_5

Ümraniye'de Yeni Bir Yaşam Alanı: Exen İstanbul_6