Viaport Houses & Suites'de Yüzde 1 Peşinatla

Bayraktar İnşaat tarafından Kurtköy'de hayata geçirilen Viaport Houses & Suites projesinde bayrama özel başlatılan kampanya 30 Kasım tarihine kadar uzatıldı. Metrekare satış fiyatlarının 2 bin 980 liradan başlangıç gösterdiği projede dairelere yüzde 1 peşinat ödemesi ile sahip olunabiliyor.

Modern rezidans yaşantısını doğayla iç içe sunan VIAPORT Houses & Suites projesi Bayraktar İnşaat güvenesiyle hayata geçiriliyor. Kurtköy'de 26 bin metrekare alan üzerinde konumlandırılan proje 4 blokta 9 katlı olarak inşa ediliyor. ViaPort AVM'yi de içine alan The World of Via Port projesi kapsamında yükselen Viaport Houses & Suites projesi toplam 617 konuttan meydana geliyor. Özel peyzajlı kat bahçelerinin bulunduğu projede dairelerin alanları 57 metrekare ile 205 metrekare arasında değişiyor. Yüzde 70’inde 1+1 suit dairelerin yer aldığı VIAPORT Houses & Suites projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Projede metrekare satış fiyatları 2 bin 980 liradan 4 bin 100 liraya kadar şerefiye ve daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Bayraktar İnşaat tarafından Ekim ayı içerisinde duyurulan ve 30 Kasım tarihine kadar uzatılan kampanyaya göre yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yüzde 24'lük tutar Eylül 2013 tarihinde ödenebilirken, kalan yüzde 75'lik tutar ise bankaların konut kredileri ile 120 aya kadar taksitlendiriliyor. Eylül 2013 tarihinde konut teslimlerinin yapılması hedeflenen Viaport Houses & Suites projesinin daire içlerinde ocak, fırın ve davlumbazdan oluşan ankastre set, merkezi soğutma ve ısıtma sistemlerinin standart olarak sunuluyor. Yüzde 80 yeşil alana sahip olan projenin sosyal olanakları arasında fitness center, tenis kortu, spor sahaları, açık ve kapalı yüzme havuzu, spa merkezi ve 4 adet restaurant yer alıyor. Viaport Houses & Suites'de ayrıca profesyonel sağlık danışmanlığı, ambulans hizmeti, veterinerlik, teknik destek hizmet, terzi ve lostra, kuru temizleme ve özel davet hizmeti bulunuyor.

EmlakJet Haber

Viaport Houses & Suites İletişim

444 8 842

Proje Kurtköy\'de hayata geçiriliyor.

Viaport Houses & Suites'de Yüzde 1 Peşinatla

Proje Bayraktar İnşaat tarafından Kurtköy\'de hayata geçiriliyor.

Viaport Houses & Suites'de Yüzde 1 Peşinatla_1

Viaport Houses Suites projesi 42 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Viaport Houses & Suites'de Yüzde 1 Peşinatla_2

Viaport Houses & Suites projesinde bayrama özel başlatılan kampanya 30 Kasım tarihine kadar uzatıldı.

Viaport Houses & Suites'de Yüzde 1 Peşinatla_3

Metrekare satış fiyatlarının 2 bin 980 liradan başlangıç gösterdiği projede dairelere yüzde 1 peşinat ödemesi ile sahip olunabiliyor.

Viaport Houses & Suites'de Yüzde 1 Peşinatla_4

Yüzde 70’inde 1+1 suit dairelerin yer aldığı VIAPORT Houses & Suites projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.

Viaport Houses & Suites'de Yüzde 1 Peşinatla_5

Projenin verdiği hizmetler arasında ise profesyonel sağlık danışmanlığı, ambulans hizmeti, veterinerlik danışmanlık hizmeti, teknik destek hizmeti, terzi ve lostra, kuru temizleme, 10 ile 100 kişi arası özel davet hizmeti bulunuyor.

Viaport Houses & Suites'de Yüzde 1 Peşinatla_6

Houses Suites projesinin sosyal donatıları arasında fitness center, tenis kortu, spor sahaları, açık ve kapalı yüzme havuzu, spa merkezi ve 4 adet restaurant yer alıyor.

Viaport Houses & Suites'de Yüzde 1 Peşinatla_7

Eylül 2013

Viaport Houses & Suites'de Yüzde 1 Peşinatla_8

Projede metrekare satış fiyatları 2 bin 980 liradan 4 bin 100 liraya kadar şerefiye ve daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor.

Viaport Houses & Suites'de Yüzde 1 Peşinatla_9

Viaport Houses Suites Projesi

Viaport Houses & Suites'de Yüzde 1 Peşinatla_10

Projede metrekare satış fiyatları 2 bin 980 liradan 4 bin 100 liraya kadar şerefiye ve daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor.

Viaport Houses & Suites'de Yüzde 1 Peşinatla_11

Bayraktar İnşaat tarafından Ekim ayı içerisinde duyurulan ve 30 Kasım tarihine kadar uzatılan kampanyaya göre yüzde 1 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Yüzde 24\'lük tutar Eylül 2013 tarihinde ödenebilirken, kalan yüzde 75\'lik tutar ise bankaların konut kredileri ile 120 aya kadar taksitlendiriliyor.

Viaport Houses & Suites'de Yüzde 1 Peşinatla_12

Viaport Houses & Suites

Viaport Houses & Suites'de Yüzde 1 Peşinatla_13

Özel peyzajlı kat bahçelerinin bulunduğu projede dairelerin alanları 57 metrekare ile 205 metrekare arasında değişiyor.

Viaport Houses & Suites'de Yüzde 1 Peşinatla_14

444 8 842

Viaport Houses & Suites'de Yüzde 1 Peşinatla_15