Zephyros Gökçeada'da Sevgililer Günü'ne Özel İndirimler

Çanakkale Gökçeada'da DTRK İnşaat güvencesiyle hayata geçirilen Zephyros (Batı Rüzgarları) projesinde Sevgililer Günü'ne özel yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Üstelik son dairelere özel peşin ödemelerde yüzde 5 indirimin bulunduğu projede toplamda yüzde 15 indirimle ev sahibi olunabiliyor.

Gökçeada'nın ilk markalı konut projesi olma özelliği taşıyan Zephyros projesi DTRK İnşaat güvencesiyle hayata geçiriliyor. 4 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde 8 bloktan meydana gelen projede toplam 41 adet konut bulunuyor. "Ada’lı Olmak her zaman bir ayrıcalıktır. Bu ayrıcalığa sahip olmanız için Gökçeada sizi çağırıyor" sloganıyla satışların devam ettiği projede 1+1, 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Sapphire, Lal, Yeşim, Kuvars, Zümrüt, Aquamarin, Yakut ve Elmas adlarıyla anılan bloklarda konutların alanları 50 metrekare ile 120 metrekare arasında değişiyor.

Yüzde 80 konut satışının tamamlandığı Zephyros projesinde 50 ile 62 metrekarelik 1+1 daireler 57 bin 500 lira ile 75 bin lira arasında, 66 ile 81 metrekarelik 2+1 konutlar 85 bin lira ile 105 bin lira arasında, 81 ile 117 metrekarelik 2+1 dubleks evler ise 97 bin lira ile 145 bin lira arasında satışa sunuluyor.

Zephyros'da Sevgililer Günü'ne özel bir kampanya başladı. 17 Şubat tarihine kadar geçerli olan kampanya kapsamında daireler yüzde 10 indirimle alıcı buluyor. Üstelik Zephyros – Batı Rüzgarları'nda son dairelere özel peşin ödemelerde yüzde 5 indirim fırsatı bulunuyor. Toplamda yüzde 15 indirimle sahip olunabilen evlere banka kredisi ile sahip olunabiliyor. Projede konut teslimlerinin ise Aralık 2012 tarihinde yapılması hedefleniyor.

Kaleköy kavşağı ile Gökçeada Merkez yol ayrımının olduğu lokasyonda, Toplu Konutların hemen karşısında yer alan Zephyros projesi mimari tasarımı, konforu, ergonomisi, yapı kalitesi ile sadece Gökçeada‘nın değil bölgenin en özel projelerinden biri olma özelliği taşıyor. Yüzde 80 yeşil alana sahip olan Zephyros'ta kurulacak site yönetimi ile konut sahipleri dilerse kalmadığı dönemleri kiralayarak ciddi anlamda kazanç elde edebilecek.

EmlakJet Haber

Zephyros İletişim

0 286 214 27 79

Zephyros – Batı Rüzgarları projesinde 1+1, 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 olmak üzere 4 ayrıcalıklı konut tipi bulunuyor.

Zephyros Gökçeada'da Sevgililer Günü'ne Özel İndirimler

Projede konut satışlarının yüzde 80\'i tamamlandı.

Zephyros Gökçeada'da Sevgililer Günü'ne Özel İndirimler_1

Aralık 2012

Zephyros Gökçeada'da Sevgililer Günü'ne Özel İndirimler_2

DTRK İnşaat, Çanakkale Gökçeada’da gerçekleştirdiği yeni projesi ZEPHYROS [Batı Rüzgarları] ile Ada’nın İlk markalı konut projesini üretiyor.

Zephyros Gökçeada'da Sevgililer Günü'ne Özel İndirimler_3

Aralık 2012\'de konut teslimlerinin yapılması hedeflenen Zephyros projesi Kaleköy kavşağı ile Gökçeada Merkez yol ayrımının olduğu lokasyonda, Toplu Konutların hemen karşısında konumlanıyor.

Zephyros Gökçeada'da Sevgililer Günü'ne Özel İndirimler_4

Gökçeada Zephyros projesinde lansman özel fiyatlar şu şekilde: 50 ile 62 metrekarelik daireler 57 bin 500 lira ile 75 bin lira arasında, 66 ile 81 metrekarelik 2+1 daireler 85 bin lira ile 105 bin lira arasında, 81 ile 117 metrekarelik 2+1 dubleks evler ise 97 bin lira ile 145 bin lira arasında satışa sunuluyor.

Zephyros Gökçeada'da Sevgililer Günü'ne Özel İndirimler_5

Proje DTRK güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Zephyros Gökçeada'da Sevgililer Günü'ne Özel İndirimler_6

\"Ada’lı Olmak her zaman bir ayrıcalıktır. Bu ayrıcalığa sahip olmanız için Gökçeada sizi çağırıyor\" sloganıyla satışa sunulan Zephyros projesi 4 bin 500 metrekarelik arazi üzerinde konumlandırılıyor. Toplam 41 konutun yer aldığı proje 8 blok olarak inşa ediliyor.

Zephyros Gökçeada'da Sevgililer Günü'ne Özel İndirimler_7

Zephyros (Batı Rüzgarları) projesinde Sevgililer Günü\'ne özel yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor.

Zephyros Gökçeada'da Sevgililer Günü'ne Özel İndirimler_8

DTRK İnşaat, Çanakkale Gökçeada\'da gerçekleştirdiği yeni projesi Zephyros (Batı Rüzgarları) ile Ada\'nın ilk markalı konut projesini üretiyor. Cazip lanmsan fiyatlarıyla satışa sunulan projede fiyatlar 57 bin 500 liradan başlıyor ve 145 bin liraya kadar yükseliyor.

Zephyros Gökçeada'da Sevgililer Günü'ne Özel İndirimler_9

Zephyros – Batı Rüzgarları projesinde 1+1, 2+1, 2+1 dubleks ve 3+1 olmak üzere 4 ayrıcalıklı konut tipi bulunuyor. Daire alanlarının 50 ile 120 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede bloklar Sapphire, Lal, Yeşim, Kuvars, Zümrüt, Aquamarin, Yakut ve Elmas adlarıyla sunuluyor

Zephyros Gökçeada'da Sevgililer Günü'ne Özel İndirimler_10

Zephyros Batı Rüzgarları

Zephyros Gökçeada'da Sevgililer Günü'ne Özel İndirimler_11

Zephyros Batı Rüzgarları Nerede?

Zephyros Gökçeada'da Sevgililer Günü'ne Özel İndirimler_12
0 Takipçi