Ağustos’ta hangi Emlak Konut projeleri en çok satıldı?

Emlak Konut GYO’nun kampanyasını uzatma kararı aldığı projeleri arasındaki Ağaoğlu Maslak 1453, adet, değer ve metrakare açılarından en çok satış yapılan proje oldu. Listede Nevşehir Emlak Konutları, Tual Bahçekent, Park Mavera ve Temaşehir projeleri de sıralamada farklı kategorilerde ilk 3’te yer aldı

Emlak Konut GYO güvencesiyle satışa sunulan projeler arasında Ağustos’ta en çok satış yapılan projeler açıklandı. Buna göre adet bazında 401 adet satışla Ağaoğlu Maslak 1453 listenin birinci, 306 adet satışla Nevşehir Emlak Konutları ikinci, 221 adet satışla Tual Bahçekent üçüncü sırada yer aldı. En çok satan projeler arasında değer açısından yapılan sıralamada ilk 3 sırayı 539.148.304 TL’lik satışla Ağaoğlu Maslak 1453, 148.109.901 TL’lik satışla Nevşehir Emlak Konutları ve 121.638.145 TL’lik satışla Park Mavera aldı. Satış metrekaresi açısından bakıldığında ise zirveyi 81.206 metrekare ile Ağaoğlu Maslak 1453 alırken, onu 53.669 metrekare ile Nevşehir Emlak Konutları, 36.506 metrekare ile Temaşehir izledi.

Nevşehir ve Konya’daki projelerin de ilgi görmesi anlamlı

Projelerdeki satışları değerlendiren Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “Temaşehir Konya’da, Nevşehir Emlak Konutları, Nevşehir’de başlattığımız iki projemiz, yüksek satışta ön sırada yer aldı. Bu gelişme, bu tür bir kampanyanın sadece İstanbul’la sınırlı olmadığını, uygun şartlar sağlandığında, Anadolu’dan da önemli bir talep gelebildiğinin de bir göstergesi’ dedi. Kurum, İstanbul ve Ankara dışında Tekirdağ, Bursa, Eskişehir, Niğde, Kastamonu, Nevşehir, Yalova, Kocaeli gibi Anadolu kentlerinde de ihale edilmemiş arsaları bulunduğunu, buralarda proje geliştirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Ağustos’ta hangi Emlak Konut projeleri en çok satıldı?

Emlakjet Haber