Ailelere özel Central Park’ta inşaat yeniden başlıyor

Ağaoğlu’nun Yargıtay’ın geçtiğimiz günlerde bozduğu kararla 2 yıldan sonra çalışmalarına yeniden başladığı Bakırköy 46, yeni adıyla ‘Central Park İstanbul’ projesinin satışları yakında start alıyor. Proje hem kat planları hem de yerleşim alanı açısından ailelerin yaşayabileceği şekilde tasarlanıyor

Ağaoğlu Şirketler Grubu ’nun Aralık 2013’te İstanbul 8. İdare Mahkemesi’nin kararıyla yapı yoğunluğunu artırarak ulaşımı engelleyeceği gerekçesiyle durdurulan ancak geçtiğimiz günlerde Yargıtay’ın bu kararını bozduğu Bakırköy 46, yeni adıyla ‘Central Park İstanbul’ projesinde çalışmalar yeniden başlıyor.

Ağaoğlu Grubu , projeyle ilgili son gelişmeleri ve hedeflerini bugün gerçekleştirilen bir basın toplantısıyla açıkladı. Toplantıda 17-25 Aralık sürecini kendileri için bir travma olarak nitelendiren ve ‘Bu dönemde kendimizi bizim dışımızda gelişen bazı olayların içinde bulduk’ diyen Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu , projenin b

Ailelere özel Central Park’ta inşaat yeniden başlıyor

u dönemden olumsuz etkilendiğini ancak yeniden proje çalışmalarına başladıkları 2016 yılına büyük hedeflerle girdiklerini kaydetti. Ağaoğlu , “ Üst mahkeme, Bakırköy 46 projesi konusunda haklılığımızı onayladı. Satış ofisi ve şantiyemiz tekrar faaliyete geçti. Satışlar da kısa süre içinde başlayacak” diye konuştu.

İlk alanlara özel imkanlar yaratılacak

Bakırköy’ün İstanbul’un komşuluk ilişkilerinin yaşandığı en yüksek olduğu ilçelerden biri olduğunu belirten Ağaoğlu , “Hem kat planları hem de yerleşim alanı itibarıyla ailelerin yaşayabileceği en iyi proje olan Central Park İstanbul ’un imar planı değişmeyecek ancak mimari iyileştirmeler için çalışmalar sürüyor. 24 saat yaşayan bir site olacak” dedi. Fiyatlandırma için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Ağaoğlu , projenin ilk sürecinde ev sahibi olan fakat gelişmeler neticesinde paraları iade edilen müşterileri için özel bir çalışma yapılacağını da paylaştı.

Ailelere özel Central Park’ta inşaat yeniden başlıyor_1

Marmaray ve Tüp geçit projesi olumlu katkı yaptı

2014 yılında hayata geçen Marmaray , tüp geçit projesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü şehir parkı projesinin önemli olduğunu belirten Ağaoğlu, Central Park İstanbul projesinin bugün daha da değerlendiğini ve daha çok kazandıran bir proje haline geldiğinin altını çizdi.

Veliefendi Hipodromu'nun hemen karşısında 45 bin 500 metrekarelik arsa üzerinde inşa edilen Ağaoğlu Central Park projesi 22 katlı 5 blokta 1215 konut ve 3 blokta 12 villadan meydana geliyor. Projenin yüzde 81'lik kısmı yeşil alan olarak tasarlanıyor.

“Şirketin 25 yıllık projeksiyonunu hazırlıyoruz”

2015 yılında sadece Emlak Konut ile hasılat paylaşımlı projelerinde 1 milyar liralık ciro elde ettiklerini belirten Ağaoğlu , bu yıl yeni projelerle birlikte 2.5 milyar liralık satış hedeflediklerini kaydetti. Ağaoğlu Şirketler Grubu ’ndaki kurumsal yapılanmaya değinen Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı ise “Grubun 25 yıllık projeksiyonunu hazırlıyoruz. İnşaat sektörünün yanı sıra farklı sektörlerde de atacağımız adımların da planlamasını gerçekleştiriyoruz. Yönetim Kurulu, İcra Kurulu ve Denetleme Kurulu oluşturduk. Gelecek kuşaklar için Aile Anayasası üzerinde çalışmalarımız sürüyor. Hedefimiz Türkiye’nin en kurumsal firması olmak” diye konuştu.

[if gte mso 9]> 0 0 1 489 2789 ktütükt 23 6 3272 14.0 Normal 0 false false false EN-US JA X-NONE

Önümüzdeki 5 ve 15 yılı kapsayan planlamaların yapıldığını belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Dr. Önder Halisdemir, “ Gayrimenkul deki liderliğimizi korurken sahip olduğumuz sürükleyici, lider ve yenilikçi karakterini muhafaza edip bu özellikleri farklı sektörlerdeki faaliyetlerimize de yaymayı hedefliyoruz” dedi.

EmlakJet/ Haber

0 Takipçi