Beyaz Park Topkapı için ön talep toplanıyor

Beyaz İnşaat, Beyaz Park Topkapı için ön talep toplamaya başladı.

Beyaz İnşaat merakla beklenen projesi Beyaz Park Topkapı için peşinatlı ön talep toplamaya başladı. Ekim ayında lansmanı gerçekleşecek projede1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçenekleriyle toplamda  370 konut ve ticari üniteler bulunuyor.

Konumuyla dikkat çeken projeyle ilgili Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, "Beyaz Park Topkapı projemiz için uzun zamandır yoğun bir çalışma yürütüyorduk. Projenin her detayı için özenle çalıştık. Projeyi Topkapı’nın en değerli noktalarından birinde geliştiriyoruz ve bu proje tüm bölgeye bir katma değer katacak. 85 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projemizi, arsa bedeli hariç 100 milyon TL’lik bir yatırımla gerçekleştiriyoruz. Projenin 11 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayırarak ferah bir yaşam alanı oluşturuyoruz. Şuan peşinatlı ön talep toplama sürecinde olduğumuz projemizi Ekim ayında satışa sunacağız" dedi.

Fiyatların 410 bin TL'den başladığı projede anlaşmalı bankalarla 120 aya kadar taksitlendirme ya da şirket bünyesinde yüzde 25 peşinatın ardından 30 aya kadar vadelendirme yapılabiliyor.

Konumuyla dikkat çeken ve toplum taşıma araçlarına oldukça yakın olan projenin 2017'nin sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

EmlakJet Haber

0 Takipçi