Beyhill Premium’dan % 10 peşinatlı bayram fırsatı

Mat İnşaat tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçirilen Beyhill Premium projesinde Ramazan Bayramı’na özel olarak % 10 peşinat ile cazip ödeme koşulları sunuluyor. Aralık 2017’de yaşamın başlayacağı projede tapuların hemen verilebilmesi de avantaj sağlıyor

Beylikdüzü ’nde E-5 ve metrobüse yakın bir konumda Mat İnşaat tarafından hayata geçirilen Beyhill Premium , Ramazan Bayramı ’na özel olarak % 10 peşinat ve cazip ödeme koşulları sunuyor. Kampanya kapsamında yatırımcılara avantajlı fırsatlar sunan projede banka kredisi kullanmak da mümkün. Aralık 2017’de yaşamın başlayacağı Beyhill Premium’da tapular ise şimdiden hazır.

Örnek daireler ziyaretçilerini bekliyor

Lüks yaşamı ulaşılabilir fiyatlarla sunan Beyhill Premium, Beylikdüzü’nün tam kalbinde yer alıyor. Üniversitelere, hastanelere, önemli kurumlara, her zevke hitap edebilecek kafe ve restoranlara, metrobüse ve diğer toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde konumlandırılan proje, lokasyon avantajıyla da dikkat çekiyor.

Yaklaşık 10 bin metrekare alan üzerinde yer alan Beyhill Premium; 8 katlı 3 bloktan oluşuyor. 144 konut ve 29 adet ticari alanın bulunduğu projede büyüklüğü 145 metrekare ile 175 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Beyhill Premium’da yüzme havuzu, fitness salonu, SPA merkezi, çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar da var.

Emlakjet Haber

0 Takipçi