Cityscape Turkey İstanbul’da kapılarını açtı

Dünya gayrimenkul sektörünün en prestijli markalarından Cityscape’in, Türkiye'deki ilk fuarı bugün başladı. 7 ülkeden gayrimenkul sektörüne yön veren 67 firma ve kurumun stant açtığı Cityscape Turkey’i, 60’a yakın ülkeden binlerce kişinin ziyaret etmesi bekleniyor

[if gte mso 9]> 0 0 1 343 1956 ktütükt 16 4 2295 14.0 Normal 0 false false false EN-US JA X-NONE

İlk kez 2002 yılında Dubai’de organize edilen ve bugüne kadar 7 ülke ve 8 şehirde düzenlenen gayrimenkul sektörünün en prestijli küresel markalarından biri olan Cityscape, bugün İstanbul Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı. 25 ve 26 Mart’ta da açık kalacak Cityscape Turkey’e, 59 ülkeden binlerce ön kayıt yaptırdı. 7 ülkeden gayrimenkul sektörüne yön veren 67 firma ve kurumun stant açacağı fuarı, binlerce ziyaretçinin gezmesi bekleniyor.

Türk projeleri dünyaya tanıtılıyor

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “ Cityscape, dünyanın çeşitli merkezlerinden uluslararası gayrimenkul geliştirme sektörüne yön veren firmaların, Türkiye’de üretilen projeleri tanımaları açısından, sektörümüzün uluslararası arenaya açılımı açısından çok önemli. Bugün ülkemiz, özellikle de İstanbul, uluslararası gayrimenkul yatırımcıları için önemli bir yatırım merkezi haline gelmiş durumda. Fuara katılan ve projeleriyle, vizyonlarıyla, yarattıkları kalite ve güven algısıyla ‘marka şehir İstanbul’ algısına katkı sunan tüm firmalarımızı bir kez daha kutluyorum” dedi.

‘‘Türkiye markalı bir gayrimenkul fuarına kavuştu”

Cityscape Grup Direktörü Wouter Molman, “Türkiye’de olmaktan çok mutluyuz. Cityscape Turkey’in ilk günü, beklentilerimizin de üzerinde bir ilgi ile geçiyor. Fuarımızın, hem yatırımcılar hem gayrimenkul geliştiriciler, hem bireysel konut alıcıları için çok kazançlı bir organizasyon olmasını diliyoruz” dedi. Cityscape 'i Türkiye'ye taşıyan ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen ise "Bu organizasyonla Türkiye gayrimenkul sektörü hak ettiği markalı gayrimenkul fuarına kavuşmuş oldu” diye konuştu.

Fuara özel indirim oranı % 20’ye çıktı

Harbiye’deki İstanbul Kongre Merkezi’nde 10.00 ile 19.00 saatleri arasında gezilebilecek fuara özel indirim oranı yüzde 20’ye çıktı. İşte kampanyalı projeler ve indirim oranları… [if !supportLineBreakNewLine]

[endif]

[if !supportLists] · [endif] Eston Şehir Mahallem : % 15 indirim

[if !supportLists] · [endif] Ege Yapı : % 10 + 5 indirim

[if !supportLists] · [endif] Ofton : % 13 indirim

[if !supportLists] · [endif] Mirage, Marka ve Exen projeleri : %10 + %10 indirim

[if !supportLists] · [endif] Delta Deluxe : % 10 + 10 indirim

[if !supportLists] · [endif] TGP - Grand Tower ve Luxury Residence : % 5 indirim

[if !supportLists] · [endif] Dipsar Residence : % 5

[if !supportLists] · [endif] Selamiçeşme Pınar Residence : % 5

[if !supportLists] · [endif] Kent Residence : % 5

[if !supportLists] · [endif] Mutlu Residence Projeleri : % 5

[if !supportLists] · [endif] KÖY/ Zekeriyaköy : % 0,32 faiz

[if !supportLists] · [endif] DKY KARTAL, DKY Sahil ve DKY ON : Yüzde 10 peşin öde gerisini taşın öde

[if !supportLists] · [endif] Atakoy Residence Hyatt Regency : %5 indirim

EmlakJet Haber

EndFragment

0 Takipçi