Evimiz Kocaeli'de kampanya için son tarih 31 Aralık

Pekdemir İnşaat'ın projesi Evimiz Kocaeli kampanyasında fırsatlar 31 Aralık'ta sona erecek.

"Bize göre değil size göre ödeme" sloganıyla yola çıkan Pekdemir İnşaat'ın projesi Evimiz Kocaeli'de kampanya 31 Aralık'ta sona erecek. 936 konutluk projede ev sahibi olmak isteyen herkese göre uygun ödeme seçenekleri mevcut.

Teslimlerin Temmuz 2015'te yapılacağı projede y üzde 0.59 gibi oldukça özel faiz oranıyla uzun vadeli kredi kullanmımı veya ara ödemeli model de ödeme seçenekleri arasında. Uygun şartlar sağlandığında ise karma ödeme modeli oluşturmak isteyenlere de gerekli kolaylıklar sağlanıyor.

Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, şirketin “70’inci yıl gurur projesi” Evimiz Kocaeli'deki kampanyayla ilgili, "Müşterilerimizden gelen geri bildirim ve talepleri dikkate alarak çok farklı seçenekler oluşturduk ve müşterilerimize kendilerine uygun ödeme modelini seçme imkanı yarattık. Bu nedenle de kampanyanın sloganını ‘bize göre değil size göre ödeme’ diye belirledik. Evimiz Kocaeli’nde ev sahibi olmak isteyenler çok farklı ve avantajlı ödeme seçeneklerinden birisini tercih etme veya karma bir model oluşturma imkanı sağladık. Kampanya ilgi uyandırdı ve başarıyla devam ediyor. Kocaeli halkını ve özellikle projemizi daha önce ziyaret etmiş olanları bu fırsatı değerlendirmeye çağırıyoruz. Gelsinler, kendilerine en uygun ödeme modelini birlikte belirleyelim ve onları bu görkemli yaşam alanının bir parçası haline getirelim” dedi.

Emlak Jet Haber