İlk 40 müşteriye yüzde 15 indirim uygulayacak

Katal İnşaat, Stüdyo 35 projesinde ilk 40 müşteriye yüzde 15 indirim müjdesi verdi.

Stüdyo 35, İzmir Çiğli'nin hemen bitiminde Balatçık bölgesinde Katip Çelebi Üniversitesi'ne, Çanakkale Yolu'na, metroya da yakın mesafede olan Stüdyo 35 Projesi, 100 tane 1+1 daireden oluşuyor. Temeli atılan proje, 31 Aralık 2015'te teslim edilecek.

Katal İnşaat Satış Pazarlama Müdürü Tahsin Şahin, proje ile ilgili detayları anlattı:

“Katip Çelebi Üniversitesi o bölge için bulunmaz bir nimet. Bu lokasyonda da 1+1 evlere ihtiyaç olduğunu öngördük ve mülkiyeti Katal İnşaat'a ait olan bir arsada çalışmaya başladık. Brüt 61 metrekare daireler, kapalı otopark, açık yüzme havuzu, spor salonunda merkezi ısıtma ve merkezi sıcak suyuna kadar her şey bu projede var. 24 saat güvenliği olan okuma salonu, lobide karşılama konsepti ile bütünlüklü bir proje. Burada okuyacak öğrencilerin dışında o bölgedeki öğretim görevlileri, OSB’de çalışan beyaz yakalı bekar, yeni evli çiftlere, kadınlara, erkeklere kısaca herkese hitap eden bir proje. Askeri hava üstünün bölgede olmasından ötürü de askeri personelinde rahat yaşayabileceği bir konsept. Kısaca insanların tek başına rahatlıkla yaşayabilecekleri güvenli bir ortam oluşturduk.”

Tanıtıma özel indirim fırsatı

Projede ilk 40 müşteriye lansman fiyatından yüzde 15 indirim avantajı sağlanıyor. Stüdyo 35 Projesi ile Katal İnşaat İzmir'e 10 milyonluk bir yatırımda bulunuyor.

Emlak Jet Haber