Jurrasic Land sizi çağırıyor

Jurrasic Land 21. yüzyılda dinozor çağını keşfetmek isteyenleri Forum İstanbul'a bekliyor. Üstelik 22-24 Kasım tarihlerinde tüm öğretmenlere giriş ücretsiz.

Avrupa'nın en büyük tema parkı olan ve Forum İstanbul'da 10 bin metrekarelik bir alanı kaplayan Jurrasic Land çocukları eğlendirirken eğitiyor. Tarih öncesi çağlar hakkında bilgi veren park, okul ve aile gezileri için keyifli vakit geçirilebilecek bir aktivite alanı oluyor.

Talya Grup CEO'su Bahadır Teker parkla ilgili, "Parkımız sadece çocuklara hitap eden bir edutainment projesi değil.160 milyon yıl yeryüzüne hükmetmiş dev varlıkların yok oluş hikayesine tanık olmak, kaynakları hızla tüketilen dünyamızda biz yetişkinlere de ciddi mesajlar veriyor" dedi.

Farklı dönemlere ait dinozorların iskeletleri, rölyefleri, yumurtaları ve hareketli görsellerin sergilendiği müze bölümünde, dinozorların yaşadığı döneme ait bilgiler ziyaretçilerle paylaşılıyor.

Türkiye'nin en büyük dört boyutlu altı efektli 96 koltuk kapasiteli sineması olan Juracopter, dinozorların dünyasını keşfetmek için tasarlanmış dev bir helikopter.

Tarih öncesinden günümüze gelen dev dinozorların ev sahipliği yaptığı Jura Garden alışveriş merkezinden bağımsız bir alanda sürpriz eğlenceler ve etkinlikler vaad ediyor.

Jurrasic Land, keyifli dakikalar geçirip hem de dinozorların dünyasını öğrenmek isteyen ziyaretçilerini bekliyor.

Emlak Jet Haber