Merkez Zekeriyaköy’de fiyatlar 733 bin liradan başlıyor

İstanbul Zekeriyaköy’de doğa ile iç içe bir yaşam sunan Merkez Zekeriyaköy’de daireler. 733 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.

Ortadoğu Grup tarafından Zekeriyaköy’de hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy’de satışlar devam ediyor. Fiyatların 733 bin liradan başladığı proje, Zekeriyaköy’ün en değerli arazilerinden birinde inşa ediliyor.

Merkez Zekeriyaköy Meslek'e 15 dakika mesafede

Arazinin yüzde 83’ünün açık ve yeşil alan olarak tasarlandığı proje, Büyükdere Caddesi’ne 11 dakika, Maslak’a 15 dakika ve Sarıyer sahile ise 10 dakika mesafede yükseliyor. Merkez Zekeriyaköy, Sarıyer İDO’ya 10 dakikalık mesafede bulunması, Beykoz, İstinye, Beşiktaş, Kabataş ve Kadıköy’e kolay ulaşım imkanını sunuyor.

Binalar birbirinin önünü  kesmiyor

Konutların yüzde 52’sinin bahçe yaşamına sahip olduğu projede hiçbir bina diğerinin önünü kapatmıyor. Site içinde elektrikli araç şarj etme ünitelerinin yer aldığı Merkez Zekeriyaköy’de mini golf sahası, tenis kortu, basketbol sahası, açık hava fitness alanları, çiçek bahçeleri, pergolalar, açık yüzme havuzları, güneşlenme terasları, dinlenme alanı ve süs havuzları yer alıyor.

Çocuklara özel alanlar bulunuyor

Fitness Club’ın yanı sıra plates salonu, saunalar, bilardo odası ve kafenin yer aldığı Merkez Zekeriyaköy’de kış aylarına özel kapalı çocuk oyun odası ile birlikte açık alanda oyun parklar ile çocuk yüzme havuzu ve meyve bahçeleri bulunuyor.

Projede 106 konut sıralanıyor

2+1 çatı dubleksi dairelerin 733 bin liradan başladığı projede 3+1 bahçe dubleksi daireler 1 milyon 108 bin liradan başlangıç gösteriyor. Arzu edenlerin yüzde 5 peşinat ödeyerek ev sahibi olabildiği Merkez Zekeriyaköy’de 25 bin 360 metrekare arsa alanı içinde 106 konut tasarlanıyor.

0212 202 7 111

Emlak Jet Haber

0 Takipçi