Moment İstanbul kampanyasında son 15 gün

AC Yapı tarafından hayata geçirilen ve 2017 yılının ilk çeyreğinde teslimatının yapılması planlanan Moment İstanbul projesinde 15 Ekim’e kadar konut sahibi olanlara özel, %25 Kar Garantili kampanyası devam ediyor.

Daire fiyatları 299.000 TL’den başlayan Moment İstanbul’da peşin ödemelerde yüzde 25 kar getirisi ve yüzde 8 indirim fırsatının yanı sıra, peşinatsız 36 ay vade seçeneği de sunuluyor. Yatırım değeri yaklaşık 100 milyon dolar olan proje, geniş daireleri ve sosyal donatıları ile dikkat çekiyor. 1+1’den 4+1’e kadar farklı konut tiplerinde toplam 731 daire bulunan projede dairelerin büyüklükleri 74 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiyor.

Kapalı/açık yüzme havuzu, fitness center, hobi odaları, çocukların keyifli bir ortamda vakit geçireceği Cross Action Kids Club ve yürüyüş parkurları bulunan projede ayrıca, 35. katta, eşsiz bir panoramik manzaraya ve etkileyici bir dekorasyona sahip olan Moment Terrace, misafirlerin ağırlanabileceği ya da toplantıların yapılabileceği ayrıcalıklı bir mekân olarak Moment İstanbul sakinlerinin hizmetinde olacak. Projede, ticari üniteler de yer alacak.

Metro istasyonunun yanı başsında olan Moment İstanbul, lokasyon avantajıyla da dikkat çekiyor. Proje, İstanbul Adalet Sarayı’na 2dk., Kartal sahil şeridine yaklaşık 5 dakika mesafede.

EmlakJet Haber

EndFragment