Park Mozaik’te 402 bin liraya satılık daire

Ankara Yaşamkent’te inşa edilen Park Mozaik’te daireler, 402 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projenin sosyal donatıları son derece zengin seçenekler sunuyor.

Tepe-Mesa tarafından Ankara Yaşamkent'te hayata inşa edilen Park Mozaik, yemyeşil peyzaj alanı, göleti, özel temalarla tasarlanmış meydanları, mozaik yolları ile birlikte spor alanları ve hobi odaları ile herkesin beklentilerini karşılıyor.

Park Mozaik'te sosyal donatılar çok özel

2 bin metrekare alana yayılmış sosyal tesisinde kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, jimnastik salonu, sauna ve çok amaçlı kapalı salonların yer aldığı Park Mozaik’teki mistik meydanda ise yoga saati, açık havada spor, kaykay pistinde eğlence gibi aktiviteler yapılabiliyor. Projedeki doğal bahçelerden taze meyve ve sebze toplanabiliyor, ayrıca meydanda su oyunları ve uzaktan kumandalı tekne yarışları gibi etkinlikler yapılabiliyor.

Proje fiyat listesi

2+1'den 6+1'e kadar değişen garklı konut seçeneklerinin sıralandığı projede bahçe ve teraslı az katlı evlerle yüksek kuleler yer alıyor. Projede fiyatlar, oda sayısına ve daire konumuna göre farklılık gösteriyor:

2+1 daireler 402 bin lira ile 577 lira arasında,

3+1 daireler 486 bin lira ile 652 bin lira arasında,

4+1 daireler 570 bin lira -797 bin lira arasında,

5+1daireler 696 bin lira ile 996 bin lira arasında,

6+1 daireler 1 milyon 7 bin lira ile 1 milyon 19 bin lira arasında satılıyor.

Işık en verimli şekilde kullanılıyor

Yüksek kule ile az katlı bloklardan meydana gelen, ışığın en üst seviyede kullanıldığı, geçişli alanların bulunduğu Park Mozaik’te her daireye özel otopark alanı tahsis ediliyor.

0312 2915050

Emlak Jet Haber