Queen Central Park Bomonti satışta

Sinpaş GYO, Queen Central Park Bomonti projesinin satışlarına bugün başladı. 900 konutluk projede stüdyolardan 3.5+1 dairelere fiyatlar 507 bin ile 2 milyon 185 bin lira arasında... 1 milyar 250 milyon TL’lik yatırım değerine sahip proje ‘şehrin merkezindeki lüks’ kavramını öne çıkaracak

[if gte mso 9]> 0 0 1 401 2288 ktütükt 19 5 2684 14.0 Normal 0 false false false TR JA X-NONE

Sinpaş GYO ’nun başlattığı ve İstanbul’da şehir merkezinde kültür, sanat, eğlence ve iş dünyasının çekim alanlarının başında olan Bomonti’de yükselen Queen Central Park Bomonti, taçlı özgün mimarisi, projeye adını veren şehir parkı ve Türkiye’nin ilk ‘highlife’ temalı evleriyle satışa çıkarıldı. 18 bin 326 metrekare arsa alanına sahip proje 900 adet konuttan oluşuyor.

2016’ya şehrin merkezinde premium konseptli yeni yaşam projeleri geliştirme hedefiyle başlayan Sinpaş GYO, yılın ilk projesini bugün düzenlenen lansman toplantısı ile beğeniye sundu. Lansman toplantısına projenin reklam çekimlerine katılan ve kraliçeye benzerliği ile tanınan oyuncu Mary Reynolds da katıldı.

Queen Central Park Bomonti satışta

‘Kent merkezine odaklandık’

Queen Central Park Bomonti projesinin detaylarını paylaşan Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer, bu yıl kent merkezlerine odaklandıklarını ifade ederek şunları söyledi:

“İlk 10 yılımızda İstanbul’un Sarıyer , Sancaktepe ve Küçükçekmece gibi gelişen bölgelerinde çevreye değer katan projeler geliştirmiştik. İkinci 10 yılımızda ise şehrin gelişmekte olan bölgelerinde üreteceğimiz projelerimizin yanı sıra, şehir merkezlerinde de premium projeler geliştirme vizyonunu taşıyoruz. Queen Central Park Bomonti bu vizyonun ilk örneği olacak. Ankara’da Çankaya ve GOP’da gerçekleştireceğimiz projeler de tıpkı Bomonti gibi, şehrin en değerli bölgelerinde cazibe merkezi olarak yükselecek.”

Kendine ait “Şehir parkı” var

Queen Central Park Bomonti projesinin Sinpaş’ın imzasını taşıyacak bir simge olacağını ifade eden Seba Gacemer, 1 milyar 250 milyon TL’lik yatırım değerine sahip Queen Central Park Bomonti ile şehir hayatına bakış açısını kökten değiştirecek bir rezidans projesini gerçekleştireceklerini belirtti. Gacemer, şöyle devam etti: “Queen Central Park Bomonti, geniş terasları ve balkonları, birleştirilebilir veya ihtiyaca göre şekillendirilebilir modüler daire yapısı sayesinde bu ihtiyacı, şehrin tam merkezinde sağlayacak. Kendine ait 10 bin metrekarelik Şehir Parkı ile şehrin tam kalbinde yeşillikler içerisinde güvenle yaşanabilecek benzersiz bir yaşam alanı sunacak Queen Central Park Bomonti , şehir parkının içinde bulunan açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, yürüyüş parkuru, tenis kortu, streetball alanı, çocuk oyun alanları, kutlama ve davet mekanları ile hem şehri hem doğayı doya doya yaşayabilme imkanı verecek.”

Modüler sistemin uygulanabileceği farklı yaşam seçenekleri sunulan projede ev sahibinin tercihine ve ihtiyacına göre evi küçültme ya da büyütme şansı olabilecek. Eylül 2018’de teslim edilece projede s tüdyolar 507.675 TL, 1+1’ler 746.781 TL, 2+1’ler 1.658.764 TL, 2.5+1’ler 2.185.513 TL ve 3.5+1’ler ise 2.185.513 TL’den satılıyor.

EmlakJet Haber

EndFragment

0 Takipçi