Royal Garden Kartal’da indirim var

Royal Garden Kartal Residence'ta ön talep dönemi başladı ve bu dönemde yüzde 30 indirim bulunuyor.

Royal Group tarafından Kartal’da hayata geçirilen Royal Garden Kartal Residence projesinde ön satışlar başladı. Yüzde 30 indirim avantajının bulunduğu ön satışlarda 2+1 dairelerin fiyatları 340 bin TL’den başlıyor.

Proje, 30 ve 22 katlı iki ayrı kulede toplam 374 daireden oluşuyor. Royal Garden Kartal Residence’da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 tipinde konutlar bulunuyor. Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli projeyle ilgili, “Ay sonuna kadar ön satış dönemindeyiz. Ön satışta tüm dairelerimizi yüzde 30 indirimli olarak satıyoruz. 30 Eylül’e kadar satış ofisine gelen, en iyi daireyi en iyi fiyata alma fırsatını yakalayacak. Ön satış döneminde 2+1 dairenin peşin satış fiyatı 340 bin liradan başlayacak, normalde bu dairenin fiyatı 466 bin liraydı. Sadece ön satış dönemine özel olarak avantajlı bir fiyat sunduk. Yani apartman dairesi fiyatına rezidans satıyoruz Yine 30 Eylül’e kadar bizden daire alanlara şirket bünyesinde 36 aya sıfır faiz kampanyası uyguluyoruz” dedi.

Aralık 2017’de teslim edilmesi planlanan projede; lobi, açılır/ kapanır sistemle yaz kış kullanılabilen havuz, kadın/erkek olarak ayrılmış ve içerisinde jakuzi, sauna, Türk hamamı, soyunma odaları ve duşun bulunduğu spa merkezi, spor salonu, kafe ve kreş site sakinlerinin hizmetine sunulacak.Yüzde 80’i yeşil alanlara ayrılan Royal Garden Kartal Residence’da bisiklet, yürüyüş ve koşu yollarının yanı sıra çok amaçlı spor sahası, çocuk oyun alanları, dinlenme locaları ve konutlara özel barbekü alanı bulunuyor. 24 saat güvenlik hizmetinin yanı sıra her daireye kapalı otopark alanı da veriliyor.

EmlakJet Haber

0 Takipçi