SPK’nın hizmet binası ihalesi 14 Ekim’de

Ümraniye’de TOKİ’nin yapımını üstleneceği SPK’nın yeni hizmet binasının ihalesi 14 Ekim 2014’de gerçekleşecek.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) kabul edilen Torba Yasa ile Ataşehir Barbaros Mahallesi’nden Ümraniye Çakmak Mahallesi’ne taşınan İstanbul Finans Merkezi’nde SPK’da yerini alacak. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından bölgede 3328 ada 8 no’lu parsele inşa edilecek SPK binası ihalesi 14 Ekim 2014 tarihinde düzenlenecek. SPK hizmet binası ihalesi; Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Satış, Devir, İntikal, Kiraya Verme, Trampa, Sınırlı Ayni Hak Tesisi ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği kapsamında gerçekleştirilecek.

İhale dosyası 500 lira

TOKİ tarafından düzenlenecek ihale, uluslararası bir ihale olmamakla birlikte yerli ve yabancı inşaat firmalarına, bunların kendi aralarında ya da finans kuruluşlarıyla yapacakları ortak girişimlere de açık olacak. İhale için başvuracak istekliler, ihale dosyası ve eklerini, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nın İstanbul Hizmet Binası’nın bulunduğu Halkalı Atakent Mah. 221. Sok. No:5 Halkalı / Küçükçekmece – İstanbul adresinden 09.00 – 18.00 saatleri arasında, 500 lira yatırarak satın alabilecekler.

Saat 15:00'da

İhale için teklif dosyaları en geç 14 Ekim 2014 tarih ve saat 15.00’e kadar sıra numaralı alındılar karşılığında TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda İhale Komisyonu Başkanlığı’na elden teslim edilecek. Teklifler iadeli taahhütlü olarak da gönderilebilecek. Posta ile gönderilecek tekliflerin ihale saatine kadar İdareye ulaşması şartı bulunuyor. Teklifler 14 Ekim 2014 tarihinde, saat 15.00’de istekliler huzurunda İhale Komisyonu tarafından açılacak. Değerlendirme sonucu uygun görülecek istekliler yazı ile ikinci oturuma davet edilecek.

Emlak Jet Haber