Tekfen HEP İstanbul'da lansman fırsatında son daireler

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen Tekfen HEP İstanbul'da lansman öncesi fırsatıyla son 49 dairenin satışları yapılıyor.

İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirilen Tekfen HEP İstanbul'da daireler, lansman fırsatları ile satılıyor. Fiyat artışından etkilenmeyen son 49 dairenin satışlarının yapıldığı proje, Tekfen'in kendi arazisi üzerinde yükseliyor.

Tekfen HEP İstanbul metro ve metrobüse yakın

Balkon ve çamaşır odalı dairelerin yer aldığı, "Hayatımın Evi Projesi" sloganı ile yükselen Tekfen HEP İstanbul, metrobüse ve metroya yürüme mesafesinde, E-5 Karayolu ve TEM Otoyolu bağlantı noktasında, kapalı otopark ve depo ayrıcalığı ile yükseliyor.

Çocuklara özel oyun alanı 1.508 metrekare

Çocuklara özel 1.508 metrekarelik oyun alanlarının bulunduğu, 25 bin metrekareyi aşan yeşil alanın yer aldığı Tekfen HEP İstanbul'da 70 metrekareden 258 metrekareye kadar, 1+1 ile 4+1 arasında daire seçenekleri ile yükseliyor.

Satış ofisi nerede?

Satış ofisinin Esenyurt, Namık Kemal Mahallesi, Adile Naşit Bulvarı numara 54'de bulunan Tekfen HEP İstanbul'da basketbol sahası, futbol sahası, tenis kortu, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi sosyal donatılar sıralanıyor.

Emlak Jet Haber