Zekeriyaköy’ün terasında yaşam başladı

İnanlar İnşaat’ın Zekeriyaköy’deki konut projesi Terrace Doğa’da yaşam başladı.

İstanbul’un yaşam ve yatırım trendi Zekeriyaköy’de tamamlanan Terrace Doğa projesindeki sınırlı sayıdaki villalar için Zekeriyaköy tanıtım ofisi haftanın 7 günü ziyaretçilerini ağırlıyor.

Terrace konseptine özgü ayrıcalıklarla inşa edilen proje, aynı zamanda 2015 yılında tamamlanması beklenen 3. Köprü ve dünyanın en büyük havaalanı olacak 3. Havalimanı ile değerine değer katacak.

2012 yılında Terrace Doğa projesi “Müstakil Konut Türkiye Tavsiye Ödülü”ne layık görülmüştü. 36 adet ikiz villadan oluşan projede fiyatlar 1 milyon 300 bin liradan başlıyor.

Terrace Doğa projesinin ortak alanlarında; sauna, fitness merkezi, otopark alanları, çocuk oyun alanları, güneşlenme terası ve yüzme havuzu gibi sosyal donatılar yer alıyor.

Şirketin Terrace konseptindeki diğer projesi Terrace Mix’te ise yaşama sayılı günler kaldı. 1. Etapta son daireler sıfır peşinat ve hemen teslim avantajı ile satılıyor. 117 bin 200 liradan başlayan fiyatlarla satışı süren konutlar için İnanlar İnşaat, 60 ay vadede yüzde 0.73 faiz oranı, 120 ay vadede ise yüzde 0.87 faiz oranı ile kredilendirme imkanı sunuyor.

Bin 130 TL’den başlayan taksitlerle satılan Terrace Mix projesinde 1+0’dan 3+1’e kadar değişen daire tipleri bulunuyor.

444 2 002

www.terracedoga.com

Emlak Jet Haber

0 Takipçi