Alaşehir Garanti Emlaktan Satılık Daire
2+1
Oda Sayısı
1
Banyo Sayısı
120 m²
Brüt
115 m²
Net
1.Kat
Bulunduğu Kat
4
Kat Sayısı
26-30
Bina Yaşı
- İlan Numarası
- İlan Güncelleme Tarihi13 Ekim 2026
- KategoriSatılık Daire
- Isıtma TipiKombi Doğalgaz
- OtoparkAçık Otopark
- Kullanım DurumuBoş
- Krediye UygunlukKrediye Uygun
- Site İçerisindeHayır
- Tapu DurumuKat Mülkiyeti
- TakasVar
- AsansörYok
- MutfakKapalı
- Eşya DurumuBoş
- BalkonVar
Alaşehir Garanti Emlaktan Satılık Daire Açıklaması
ALAŞEHİR GARANTİ EMLAK'tan herkese selamlar!
Manisa Alaşehir'de, tam da aradığınız gibi, uygun fiyatlı bir dairemiz satışa çıktı arkadaşlar.
Dairemiz 2+1 odalı, 120 m² brüt, neti de 115 m² civarında, gayet ferah bir yaşam alanı sunuyor. 4 katlı binanın 1. katında yer alıyor. Bina yaşı 21-25 arası ama sağlam yapılı, içiniz rahat olsun. Isınma olarak doğalgaz sobası kullanılıyor, kışın sıcacık olur.
Mutfak kapalı tip, yemek kokuları eve yayılmaz. Bir adet banyosu var. Dairemiz şu an boş durumda, hemen taşınıp oturabilirsiniz. Krediye de uygun, alıcı için büyük avantaj. Ayrıca takas imkanı da mevcut, değerlendirmek isteyenler için güzel bir seçenek.
Balkonu var, sabah kahvenizi yudumlayabilir, akşam serinliğinde oturabilirsiniz. Asansör yok ama 1. kat olduğu için zaten çok da ihtiyaç duyulmuyor. Açık otoparkı sayesinde araç park etme derdiniz de olmaz. Dairemiz kat mülkiyetli tapuya sahip, her şey resmi ve sorunsuz.
Ciddi alıcılarımızı bekliyoruz. Gelin yerinde görün, çayımızı içeriz, detayları konuşuruz. Bu fırsatı kaçırmayın derim!
Bu ilan Ticaret Bakanlığı EİDS (Elektronik İlan Doğrulama Sistemi) kapsamında yetkilendirilmiştir.
Bu emlak danışmanının ilanı Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) ile doğrulanmıştır.
Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi: 4501010
Mesleki Yeterlilik Belgesi: YB0135/17UY0333-5/00/1527
İlk evinizi mi alıyorsunuz? Satın alma sürecinde bilmeniz gereken her şey bu rehberde.
En uygun konut kredisi seçeneklerini karşılaştırın, ödeme planınızı hesaplayın.




