- Anasayfa>
- Satılık Daire>
- Samsun Satılık Daire>
- Atakum Satılık Daire>
- Balaç Mahallesi Satılık Daire>
- ALATURKA KULE-ULTRA LUX YAPILI- 4+1 PLUS DELÜKS DAİRE
Alaturka Kule-ultra Lux Yapılı- 4+1 Plus Delüks Daire

- 26 Fotoğraf


- 4+1
- 16. Kat
- 230 m²
İlan Bilgileri
- İlan Numarası17773100
- İlan Oluşturma Tarihi06 Ağustos 2025
- İlan Güncelleme Tarihi06 Ağustos 2025
- TürüKonut
- KategorisiSatılık
- TipiDaire
- Net Metrekare210 m²
- Brüt Metrekare230 m²
- Oda Sayısı4+1
- Binanın Yaşı2
- Bulunduğu Kat16.Kat
- Binanın Kat Sayısı26
- Isıtma TipiYerden Isıtma
- Kullanım DurumuBoş
- Krediye UygunlukKrediye Uygun
- Yatırıma UygunlukBilinmiyor
- Tapu DurumuKat İrtifakı
- Site İçerisindeEvet
- Eşya DurumuBoş
- TakasYok
- Banyo Sayısı3
- Fiyat DurumuGenel Fiyat
İlan Açıklaması
ATAKUM'UN EN GÖZDE PROJESİ ALATURKA KULE’DE HAYALLERİNiZİN ÖTESİNDEKİ EN İHTİŞAMLI DAİRESİ SATILIK !!!
DAİREMİZ KALİTESİ VE MANZARASI İLE SİZE DELÜX YAŞAM SUNAN, 4+1 PLUS DAİRE OLARAK GEÇEN EN ÇOK TERCİH EDİLEN SAMSUN CEPHESİNDEDİR.
SİTE İÇERİSİNDE, HER DAİREYE AYRILAN 2 ARAÇLIK AÇIK-KAPALI OTOPARK,BİSİKLET MOTORSİKLET PARK YERLERİ,ELEKTRİKLİ OTOMOBİL ŞARJ ÜNİTESİ, ARAÇ YIKAMA VE BAKIMLARININ YAPILABİLECEĞİ HOBİ ALANI BULUNMAKTADIR.
HER KAT 3 DAİREDEN OLUŞMAKTA, HER KATTA 2 ASANSÖR VE 2 MERDİVEN BULUNMAKTADIR.
SİTEDE BULUNAN MİNİ CLUB, OYUN ODASI, ÇOCUK YÜZME HAVUZU, SİNEMA SALONU, MÜZİK ODASI, SAUNA, SPA, BUHAR HAMAMI, ŞOK DUŞU VE ZEN ODASI, YOGA – DANS – PİLATES STÜDYOLARI, BAY BAYAN AYRI FİTNESS SALONU, GİBİ BİRÇOK HİZMETİYLE SİZLERİ STRESTEN ARINDIRMAYA YARDIMCI OLACAKTIR.
ISITMALI ÇOCUK HAVUZU VE SONSUZLUK HAVUZU SİZE YAZ AYLARINDA GEÇİREBİLECEĞİNİZ YAZLIK EV KONFORU SUNAR.
DAİREMİZ PROJEDEKİ EMSALLERİNDEN FARKLI OLARAK SALON MUTFAĞI AYRI OLUP, SALONUMUZ TAM 90 M2 DİR.
HARİKA BİR TAVAN YÜKSEKLİĞİ VE BU MUHTEŞEM DAİREYE YAKIŞAN FERAH BÜYÜK CAM PENCERELER BULUNMAKTADIR.
DAİREMİZDE 3 ADET BANYO BULUNMAKTA OLUP, EBEVEYN BANYOSU TÜRK HAMAMLI VE MİSAFİR YATAK ODASINDA HİLTON BANYO BULUNMAKTADIR.
DAİREMİZ, YÜKSEK KALİTELİ MALZEMELERLE İNŞA EDİLMİŞTİR VE HER DETAYINDA ÖZEL BİR DOKUNUŞ HİSSEDİLMEKTEDİR. KONUTUMUZDA, FERAH VE AYDINLIK ALANLAR, MODERN TASARIMLAR BULUNMAKTADIR.
KONFORLU BİR YAŞAM TARZI VE LÜKS BİR KONUT ARAYIŞI İÇERİSİNDEYSENİZ, SİZİ EN KISA ZAMANDA DAİREMİZİ GÖRMEYE BEKLERİZ.
İlan Özellikleri
- ADSL
- Hilton Banyo
- Küvet
- Alaturka Tuvalet
- Jakuzi
- Gömme Dolap
- Seramik Zemin
- Giyinme Odası
- Çelik Kapı
- Vestiyer
- Duvar Kağıdı
- Kartonpiyer
- Çamaşır Odası
- Marley
- Kiler
Fiyat Bilgisi
Bölge Raporu
Balaç Mahallesi
| 230 m² Konut için42.550 TL
7.615.760 TL
-
%39
Firma Künyesi
- Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi 5500153
Firmanın Diğer İlanları
Diğer İlanlarını GörBalaç Mahallesi Mh. Yakın Diğer Mahalleler
Daire
İşyeri
Arsa
Daire
İşyeri
Arsa
Genel
Daire
İşyeri
Arsa
Diğer
Emlakjet.com © 2006-2025 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.