Çınarlı'da 4+1 Geniş Ferah Sıfır Satılık Dubleks Daire
4+1
Oda Sayısı
1
Banyo Sayısı
1.Kat
Bulunduğu Kat
4
Kat Sayısı
165 m²
Brüt
145 m²
Net
0 (Oturuma Hazır)
Bina Yaşı
- İlan Numarası
- İlan Güncelleme Tarihi17 Haziran 2026
- KategoriSatılık Daire
- Isıtma TipiYerden Isıtma
- OtoparkYok
- Kullanım DurumuBoş
- Krediye UygunlukKrediye Uygun Değil
- Site İçerisindeHayır
- Tapu DurumuKat Mülkiyeti
- TakasVar
- AsansörYok
- MutfakKapalı
- Eşya DurumuBoş
Çınarlı'da 4+1 Geniş Ferah Sıfır Satılık Dubleks Daire Açıklaması
KOCAELİ ZİRVE
GAYRİMENKUL
DAİREMİZ GÜNEY CEPHELİ, ETRAFI AÇIK VE FERAH BİR DAİRE
SIFIR OTURUMA HAZIR MASRAFSIZ
KULLANIŞLI BÜYÜK ODALAR
GENİŞ VE KONFORLU SALONLU
İÇ MALZEMESİ ÇOK KALİTELİ
YERDEN ISITMALI
SPOT AYDINLATMALI
AÇIK OTOPARK
GÖRÜNTÜLÜ DİYAFON
(ALATURKA TUVALET DE BULUNMAKTADIR)
YÜRÜYÜŞ MESAFESİNDE:
MARKETLER (BİM, A101, SEÇ)
NENE HATUN ORTAOKULU
ÇAKABEY ORTAOKULU
ÇINARLIDERE GÜNEŞ ANAOKULU
SEKA ÇOCUK DOSTLARI MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ
SAĞLIK OCAĞI VE ECZANELER
CAMİİ, PARKLAR VE OTOBÜS DURAKLARI BULUNMAKTADIR
(HEMEN ÖNÜNDEN HAT 147 GEÇMEKTEDİR)
ARAÇLA:
DERİNCE GEÇİT'E (6 DK)
SOPALI ARAŞTIRMA HASTANESİ'NE (11 DK)
HARİKALAR SAHİLİ'NE (13 DK)
İZMİT'E (16 DK)
GEBZE OSB'YE (43 DK)
SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI'NA (48 DK)
MAKUL BİR ORANDA PAZARLIK PAYIMIZ BULUNMAKTADIR.
(İmarlı arsalarla takas düşünülebilir, tarla düşünülmüyor)
DETAYLI BİLGİ İÇİN:
EMRE ÇAĞLAYAN
CEP :
DAHA FAZLASI İÇİN;
Kocaeli Zirve Gayrimenkul, Yeşilyurt, Fevzi Paşa Caddesi, 17 Ağustos Sk. No:23/A, 41190 Başiskele/Kocaeli
Kocaeli Derince’de satılık bu 4+1 daire, 145 m² kullanım alanıyla geniş bir yaşam sunar. Sıfır, kullanıma hazır ve 1. kattadır. Ferah ve kullanışlı odaları günlük yaşamı kolaylaştırır. Kat mülkiyetli ve boş olması taşınmayı hızlandırır.
Öne Çıkan Özellikler- 145 m², 4 oda 1 salon planıyla aile yaşamına uygundur; odalar ferah ve işlevseldir.
- Yerden ısıtma, PVC doğrama ve ısı yalıtımıyla konfor ve enerji verimliliği sağlar.
- Alaturka tuvalet, çelik kapı, kartonpiyer ve ADSL altyapısı bulunur; sıfır olduğu için tadilat gerekmez.
Fevzi Paşa Caddesi’nde, anayola yakın konumdadır. Yakınında okullar, Kipa AVM, Kent Meydanı Çarşısı ve Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi yer alır. Kamuran Caddesi ve Seka Sokak duraklarıyla toplu taşımaya erişim kolaydır.
Kocaeli Zirve Gayrimenkul aracılığıyla satılıktır; bilgi ve yerinde inceleme için iletişime geçebilirsiniz.
Bu ekrandaki tahminler, bir Emlakjet iştiraki olan Endeksa tarafından satış, saha çalışmaları ve internette yer alan verilere dayalı istatistiksel modelleme yöntemleri ile üretilmiştir ve sapmalar içerebilir. Tahminler, güncel piyasa koşullarına ve veri setinin güncelliğine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Burada yer alan bilgiler ve tahminler, varsayımsal olup herhangi bir taahhüt veya kesinlik içermez. Bu kapsamda buradaki bilgiler ve tahminler, müşteri için sadece tavsiye niteliğinde olup öngörü amaçlıdır; herhangi bir şekilde Emlakjet ve iştirakleri veya müşteriler için hukuki bağlayıcılığı olamaz. Bu bilgiler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve hukuki dayanağını ondan alan ikincil mevzuat kapsamında yatırım danışmanlığı veya yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bu bilgi ve tahminlerin bir yatırıma veya ticarete konu edilmesi halinde Emlakjet herhangi bir sorumluluk üstlenmez.






































