8+1
Oda Sayısı
6+
Banyo Sayısı
3
Kat Sayısı
360 m²
Brüt
290 m²
Net
3
Bina Yaşı
- İlan Numarası
- İlan Güncelleme Tarihi25 Temmuz 2026
- KategoriSatılık Villa
- Isıtma TipiYerden Isıtma
- Kullanım DurumuBoş
- Krediye UygunlukKrediye Uygun
- Site İçerisindeHayır
- Tapu DurumuKat Mülkiyeti
- TakasYok
- MutfakKapalı
- Eşya DurumuEşyalı
- BalkonYok
Esenköy'de Satılık Muhteşem Villa Açıklaması
ESENKÖY’DE DENİZ MANZARALI, HAVUZLU, SİNEMA VE BAR ODALI LÜKS VİLLA
451 m² özel bahçe içerisinde, 360 m² kapalı kullanım alanına sahip, her detayı özenle tasarlanmış prestijli villa!
Esenköy’ün eşsiz deniz manzarasına hakim konumunda yer alan villamız; yüksek kaliteli işçilik, seçkin malzeme kullanımı ve geniş yaşam alanlarıyla konfor ve lüksü bir arada sunmaktadır.
Toplam 3 katlı olan villamızın her katı yaklaşık 120 m² olup toplam 360 m² kapalı yaşam alanına sahiptir.
VİLLA ÖZELLİKLERİ451 m² özel bahçe içerisinde, eşsiz manzaraya karşı keyifli vakit geçirebileceğiniz özel alanlar bulunmaktadır.
Villamızın tüm odaları deniz cepheli olup, odaların tamamından ve geniş balkonlardan kesintisiz deniz ve şehir manzarası izlenebilmektedir. Günün her saatinde eşsiz manzaranın keyfini çıkarabileceğiniz villamız, konfor ve teknolojiyi bir arada sunmaktadır.
- Yerden ısıtma sistemi ile kış aylarında maksimum konfor sağlayabilir,
- 7/24 görüntülü kamera güvenlik sistemi ile villanızı ve çevresini sürekli kontrol altında tutabilir,
- Akıllı ev sistemi sayesinde aydınlatma, ısıtma, güvenlik ve hatta havuz ısıtması dahil birçok sistemi cep telefonunuz üzerinden uzaktan kontrol edebilirsiniz.
Deniz manzarası, geniş bahçesi, özel yüzme havuzu, sinema ve bar odası, yüksek kaliteli işçiliği ve eşsiz yaşam alanlarıyla bu villa, Esenköy’de ayrıcalıklı bir yaşam arayanlar için kaçırılmayacak bir fırsattır.
Detaylı bilgi ve yerinde görmek için iletişime geçebilirsiniz.
REMAX ŞEHİR YALOVA
FARUK ALTUN
Bu emlak danışmanının ilanı Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) ile doğrulanmıştır.
Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi: 7700057





































