Mürefte Merkez'de Denize 300m, 2+1 Balkonlu, Satılık Daire
2+1
Oda Sayısı
1
Banyo Sayısı
100 m²
Brüt
90 m²
Net
3.Kat
Bulunduğu Kat
3
Kat Sayısı
21-25
Bina Yaşı
- İlan Numarası
- İlan Güncelleme Tarihi06 Ağustos 2026
- KategoriSatılık Daire
- Isıtma TipiKombi Doğalgaz
- OtoparkYok
- Kullanım DurumuMülk Sahibi Oturuyor
- Krediye UygunlukKrediye Uygun
- Site İçerisindeEvet
- Tapu DurumuKat İrtifakı
- Ada349
- Parsel4
- TakasYok
- AsansörYok
- MutfakKapalı
- Eşya DurumuBoş
- BalkonVar
Mürefte Merkez'de Denize 300m, 2+1 Balkonlu, Satılık Daire Açıklaması
Tekirdağ Şarköy Mürefte Mahallesi’nde, merkezi konumda hem yaz-kış yaşamaya uygun hem de yatırım değeri yüksek bir daire arıyorsanız bu seçenek tam size göre. 2001 yapımı binanın 3. katında yer alan bu 2+1 daire, ferah planı ve kullanışlı yaşam alanlarıyla öne çıkıyor.
Net 100 m² / Brüt 90 m² kullanım alanına sahip dairede, günlük yaşamı rahatlatan bir balkon bulunuyor. Doğalgaz hattı bina önüne kadar çekilmiş.
Eşyasız teslim edilecek olması, evi kendi zevkinize göre dilediğiniz gibi dekore etmeniz için önemli bir avantaj.
1 banyo ve 1 tuvalet ile ihtiyaçlara uygun bir yerleşim sunan bu mülk, 2. el ve tapulu olup kat irtifaklı tapu niteliğindedir. ✅ Krediye uygun olması alım sürecini kolaylaştırırken, takasa uygun olması da alternatif değerlendirmek isteyenler için esneklik sağlar.
Konum olarak Mürefte’nin sakin atmosferinde; Şarköy’ün doğası, sahil yaşamı ve bölgenin keyifli sosyal dokusuna yakın bir noktada yer almasıyla dikkat çekiyor. Hem oturum hem de dönemsel kullanım için ideal bir tercih.
Bu daireyi yerinde görmek ve detayları paylaşmak için hemen iletişime geçin; randevunuzu birlikte planlayalım.
Bu emlak danışmanının ilanı Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) ile doğrulanmıştır.
Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi: 3412185
İlk evinizi mi alıyorsunuz? Satın alma sürecinde bilmeniz gereken her şey bu rehberde.
En uygun konut kredisi seçeneklerini karşılaştırın, ödeme planınızı hesaplayın.





























