İncek Prestij'de tanıtım günleri başlıyor

Fırat ve Dema İnşaat Ortak Girişimiyle Ankara İncek’te hayata geçirilen İncek Prestij projesinde tanıtım günleri başlıyor.

2015 yılı Aralık ayında tamamlanacak olan ve akıllı ev sistemiyle inşa edilen Ankara İncek projesinde 20-21 Eylül tarihleri arasında 2 gün sürecek etkinlikler düzenlenecek. Etkinlikler aracılığıyla konut alıcıları ve yatırımcılar yüzde ellisi tamamlanan projenin ömek dairelerini brunch keyfi, döner partisi, çocuk aktiviteleri, müzik dinletisi ve geleneksel ikramlar eşliğinde gezebilecek.

Yatırımcılar için büyük bir kar fırsatı sağlayacak olan proje toplamda 765 konuttan oluşuyor.  45 katlı kulesiyle Ankara’nın en yüksek kulesine de ev sahipliği yapan Ankara İncek Prestij projesinde 1+1,2+1,3+1,4+1, 5+1,2+2,5+2,6+2 alternatifleri yer alıyor.

Projede, evde olmadığınız zamanlarda bile cep telefonu ve akıllı cihazlarınızdaki uygulamalar aracılığıyla evinize hâkimi olma imkanı tanınıyor.

Fiyatların 257 bin ile 1 milyon TL arasında değiştiği projede, Fırat - Dema İnşaat ortaklığı, konut alıcıları ve yatırımcılarına 48 ay 0 faiz, ödeme kolaylığı sunuyor. Projede kira gelirinin de 2 bin TL seviyesinden başlaması planlanıyor.

[email protected]

Emlak Jet Haber

0 Takipçi