Mustafa Sandal ve Emina Sandal artık 'Köy'lü

Zekeriyaköy'de Siyah Kalem Mühendislik tarafından hayata geçirilen "Köy" projesinin reklam yüzü, ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile eşi Emina Sandal oldu.

İstanbul Zekeriyaköy'de yatay bir mimari tarzda yükselen Siyah Kalem Köy, herkesi konforlu bir yaşama davet ediyor. 3,5 kilometrelik koşu parkurunun yanı sıra spor ve çocuk alanlarının yer aldığı projede, Çarşı Köy Alışveriş Merkezi bulunuyor. "Leed Neighborhood Sertifikası"nın bulunduğu proje, lüks özellikleri ile öne çıkıyor.

Siyah Kalem Köy'de peşinat yüzde 1

1+1'den 6+1'e kadar farklı konut seçeneklerinin sıralandığı Siyah Kalem Köy'de lansmana özel fiyatlarla satışlar devam ediyor. Yüzde 1 KDV oranı ve yüzde 1 peşinatın sunulduğu proje, Emlak Konut güvencesiyle yükseliyor. Projede teslimlerin Ocak 2017'de yapılması planlanıyor.

Fiyatlar 550 bin liradan başlıyor

Toplam 1.167 dairenin yer aldığı proje, 467 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Daire ve villaların bulunduğu projede fiyatlar 550 bin lira ile 6 milyon lira arasında değişiyor. Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ve eşi Emina Sandal de Siyah Kalem Köy'ün reklam yüzü oldu.

0212 202 64 64

Emlak Jet Haber

0 Takipçi