Yeni Yuvanızı Konut Sigortası ile Güvence Altına Alın

Konut sigortası, riskler karşısında evinizde meydana gelebilecek olası hasarları teminat altına alan bir sigorta türüdür.

Konut sigortası ile ile evinizi yangın, yıkılma, hırsızlık, terör ve kazalar başta olmak üzere birçok tehdit karşısında güvence altına alabilirsiniz. Ayrıca poliçenize ekleteceğiniz ek teminatlarla sadece evinizi değil, eşyalarınızı da sigortalattırabilirsiniz. EndFragment

Konut Sigortası Teminatları Nelerdir?

Konut sigortalarında ana teminatlar genellikle yıkılma ve yangın gibi hasarları kapsamaktadır. Ancak ek teminatlarla su baskınları, tesisat problemleri, hırsızlık ve daha birçok tehdite karşı hem konut, hem de eşyalar sigorta güvencesi altına alınabilmektedir.

Konut Sigortasında İndirim Sağlanabilir mi?

Konut sigortalarında uygulanan başlıca indirimler hasarsızlık indirimi ve alarm indirimidir . Ancak bu indirimler her sigorta şirketi tarafından uygulanmayabilir. Bu nedenle poliçenizi yaptırırken, indirim hakkınızın bulunup bulunmadığını sigorta şirketinize mutlaka sormalısınız.

Hasarsızlık indirimi, poliçe süresi boyunca sigortalının herhangi bir hasar bildiriminde bulunmaması halinde, poliçe yenileme döneminde sigorta şirketi tarafından uygulanan indirimin adıdır.

Alarm indirimi ise, sigortalının konutunda çalışır halde bir alarm sistemi olması halinde uygulanan indirime verilen addır.

Bu indirimler sigorta şirketlerine göre farklılık gösterebileceği gibi, bazı şirketler tarafındansa hiç uygulanmayabilir.

Kiracılar da Konut Sigortası Yaptırabilir mi?

Konut sigortası yaptırmanız için ev sahibi olmanız şart değildir. Eşyalarınızı da konut sigortası ile güvence altına alabilir, bahsettiğimiz olası hasarlar karşısında zararınızı sigorta ile karşılayabilirsiniz. Özellikle uzun süreli tatiller sırasında yaşanabilecek hırsızlık veya su baskını gibi tehlikeler karşısında konut sigortası sahibi olmak, çok önemli bir avantaj sağlamaktadır.

Konut Sigortası Fiyatları Ne Kadar?

[if gte mso 9]> Normal 0 false false false TR JA X-NONE konut sigortası hesaplama yöntemi ile öğrenebilirsiniz.

EmlakJet Haber

EndFragment [if gte mso 9]> Normal 0 false false false TR JA X-NONE

0 Takipçi