Çengelköy Mesa'da Peşin Ödemede Yüzde 5 İndirim

Mesa inşaat tarafından İstanbul'un gözbebeği Çengelköy'de inşa edilen Mesa Çengelköy Evleri %80'i yeşile ayrılan 100.000metrekarelik özel bir alanda yer alıyor.

Üçer katlı 46 bloktan oluşan projede blok tipleri de 6 farklı tipte tasarlanmış. 1 oda, 2 oda, 4 oda, 5 oda-salon seçenekleri ile brüt alanları 78m 2 ile 285m 2 arasında değişen toplam 298 adet dairenin bulunduğu Çengelköy Mesa Evleri'nde fiyatlar 665 bin liradan başlıyor. Fiyatların 2 milyon liraya kadar çıktığı projede ev sahibi olmak isteyenlere firma kendi bünyesinde yüzde 30 peşinatla 12 ay yüzde 1.25 faiz oranıyla ödeme seçeneği sunuyor. Tamamı peşin ödemelerde yüzde 5 indirim gerçekleştirilirken, ayrıca yüzde 30 peşin ödeme koşuluyla tüm bankalardan kredi kullanılabiliyor.

Araç trafiğinin tamamının arsa çevresindeki tali yollardan giriş-çıkış alınarak yer altında çözüldüğü projede yer üstünde blokların çevresi boyunca uzanan yaya yolları, sadece acil durumlarda araç trafiğine açılıyor.

Bodrum katta, blokları birbirine bağlayan kapalı otopark bulunurken, buradan blokların merdiven kovalarına direkt ulaşım sağlanabiliyor. Kapalı otopark ise daire büyüklüklerine göre, ev sahiplerine birer, ikişer ve üçer otoluk garaj eklentisi olarak veriliyor. Ayrıca bodrum katlarda, her daireye eklenti olarak verilen birer adet depo yer alıyor.

Çengelköy'de Mesa, 1300m 2 'lik sosyal merkezinde; kapalı ve açık yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk kulübü, squash ve çok amaçlı salonu gibi sosyal imkanları da bünyesinde barındırıyor

Bunların dışında toplam 80.000m 2 'lik yeşil alanda peyzaj projesine uygun olarak, tenis kortu, basketbol-voleybol sahası, çeşitli çocuk oyun alanları, yürüme yolları, dinlenme alanları gibi dış mekan düzenlemeleri bulunan  Çengelköy Mesa projesinin teslim tarihi ise Nisan 2011.

Çengelköy Mesa'da Peşin Ödemede Yüzde 5 İndirim

Çengelköy Mesa'da Peşin Ödemede Yüzde 5 İndirim_1

Çengelköy Mesa'da Peşin Ödemede Yüzde 5 İndirim_2

Çengelköy Mesa'da Peşin Ödemede Yüzde 5 İndirim_3

Çengelköy Mesa'da Peşin Ödemede Yüzde 5 İndirim_4

Çengelköy Mesa'da Peşin Ödemede Yüzde 5 İndirim_5

Çengelköy Mesa'da Peşin Ödemede Yüzde 5 İndirim_6

Çengelköy Mesa'da Peşin Ödemede Yüzde 5 İndirim_7

Çengelköy Mesa'da Peşin Ödemede Yüzde 5 İndirim_8

Çengelköy Mesa'da Peşin Ödemede Yüzde 5 İndirim_9

Çengelköy Mesa'da Peşin Ödemede Yüzde 5 İndirim_10

Çengelköy Mesa'da Peşin Ödemede Yüzde 5 İndirim_11

Çengelköy Mesa'da Peşin Ödemede Yüzde 5 İndirim_12

Çengelköy Mesa'da Peşin Ödemede Yüzde 5 İndirim_13

Çengelköy Mesa Evleri ulaşım krokisi

Çengelköy Mesa'da Peşin Ödemede Yüzde 5 İndirim_14