Dumankaya İnşaat'tan Sıradışı Kampanya

Dumankaya İnşaat, başlattığı "8 altın Fırsat" kampanyası ile Dumankaya Modern, İkon, Dumankaya Flex Kurtköy, Dumankaya Dizayn ve Adres Lobi projelerinde ev sahibi olmak isteyenlere avantajlı seçenekler sunuyor.

Kampanya dahilinde özel indirimler, peşinatsız ödeme, yüzde sıfır faiz ile 40 aya kadar taksitlendirme olanakları ve avantajlı ödeme tabloları gibi birçok özel imkan bir arada yer alıyor. Eski Evi Getir Yenisini Götür 8 Altın Fırsat Kampanyası dâhilinde, peşin ya da konut kredisi kullanımında %5 indirim imkanı sunulan projelerde konut kredisi kullanan tüketiciler peşinat ödemeden ev sahibi olabiliyor. Kampanya kapsamında DD Mortgage ile de işbirliği gerçekleştiren  Dumankaya İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere Süper Takas adı altında ayrıcalıklı bir hizmet daha sunuyor. Bu bağlamda Dumankaya'dan konut satın almak isteyenler mevcut evlerinin satılmasını beklemek zorunda kalmadan DD Mortgage'a başvuruda bulunarak evlerini değerlendirip; Dumankaya projelerinden diledikleri konuta sahip olabiliyorlar.

Evini Kiraya Ver Taksitini Yeniden Yapılandır

Avantajlı ve esnek ödeme planları sunan 8 Altın Fırsat kampanyası çerçevesinde tüketiciler, diledikleri zaman ara ödemeler yaparak ödemelerini gelirlerine uygun hale getirebiliyor. Sık ödeyerek daha az faiz ödeme kolaylıklarının olduğu kampanyada, kredi ödemelerine düşük taksitlerle başlayanlar proje tamamlandığında evlerini kiraya vererek yeni taksit tutarlarını kendileri belirleyebiliyorlar. Son olarak Dumankaya Finansman Sistemi ile ödemesi 30 ya da 40 aya kadar kredi masrafı olmadan sıfır faiz ile ev sahibi olma imkanı sağlanan kampanyada kredi taksitlerinin ödemesi ise 6 ay sonra başlıyor.

Dumankaya İnşaat'tan Sıradışı Kampanya

Dumankaya İnşaat'tan Sıradışı Kampanya_1

Dumankaya İnşaat'tan Sıradışı Kampanya_2

Dumankaya İnşaat'tan Sıradışı Kampanya_3