Nidapark Başakşehir’de satışlar başladı

Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinde 374 daire satışa sunuldu.

Alışveriş caddesi, parkları ve sosyal alanları ile dikkat çeken proje, 2+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleri ile sunuluyor. Daire fiyatlarının KDV dahil 459.000 TL’den başladığı Nidapark Başakşehir projesinin Ekim 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

Projeyle ilgili bilgi veren Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Başakşehir’in ulaşım ve altyapı yatırımlarıyla her geçen gün değer kazandığına dikkat çekti ve “ Avrupa yakasının en fazla yatırım yapılan bölgelerinden biri olan Başakşehir,  ideal şehir hayatının nasıl olması gerektiğinin bir örneğini oluşturacak. Tahincioğlu olarak biz, bu lokasyonun ve özelliklerinin değerini anlayan, standartlarını daha da yükselten, mimarisiyle, konumuyla, kalitesiyle Nidapark Başakşehir projemizle müşterilerimize her zaman olduğu gibi ayrıcalıklı bir hizmet sunacağız” dedi.

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alpaslan Çalım ise, müşterilerin yaşam alanlarının rahatlığı ve bu alanın ulaşabilecekleri her şeye yakın olmasının kendileri için çok önemli olduğunu vurguladı. Nidapark Başakşehir’deher dairenin klima ve beyaz eşyaları için teslim edildiğini belirten Çalım sözlerine şöyle devam etti: “Çocuklu aileler için eğitim kurumları, her an ihtiyaç duyabilecekleri resmi kurumlar ve hastanelere olan yakınlığı ile şehir hayatını ayağınıza getiriyor.”

Nidapark Başakşehir’in önemli bir yatırım olduğuna da dikkat çeken Alpaslan Çalım “ Satışlarda Halk Bankası, İş Bankası, Vakıf Bank, Türkiye Finans Bankası, Fibabank’tan 120 aya kadar kredi seçeneklerinden yararlanılabileceğini de sözlerine ekledi.

Projenin özellikleri

5 bloktan oluşan ve 374 dairenin yer aldığı Nidapark Başakşehir’de dairelerin büyüklükleri 88 ile 314 metrekare arasında değişiyor. Yüksek tavan, yere kadar pencere ve balkonlarıyla dikkat çeken 2 kattan oluşan ve yaklaşık 2 bin 600 metrekarelik alana sahip,  geniş bir sosyal tesis yer alıyor.  Bu sosyal tesisin içerisinde, bay - bayan kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, saunalar, hamamlar ve buhar odaları, masaj odaları, kafeterya ve lounge, çocuk kulübü, bilardo salonu ve genç oyun odası, açık alanda çocuk oyun alanları, basketbol, voleybol ve tenis oynanabilecek spor sahası, yürüyüş yolları, seyir terasları, pergolalı oturma dinlenme alanları, çim etkinlik alanı, bitki sergi alanları, süs havuzları ve yapay tepeler, misafir otopark alanı, çok amaçlı salon, ağırlama odası, gibi geniş alanlar yer alıyor.

EmlakJet Haber

EndFragment

Nidapark Başakşehir’de satışlar başladı

Nidapark Başakşehir’de satışlar başladı_1

Nidapark Başakşehir’de satışlar başladı_2