“Piyalepaşa İstanbul”a ödül

Beyoğlu’nda hayata geçirilen ve konut, rezidans, ofis, otel, aluşveriş sokağından oluşan karma kullanım projesi Piyalepaşa İstanbul, International Property Awards tarafından Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Mimarisi kategorisinde ‘Highly Commended Award’ ödülüne layık görüldü.

800 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen Piyalepaşa İstanbul, yarışmada Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Mimarisi kategorisinde ‘Highly Commended Award’ ödülü almaya hak kazandı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, sözlerine dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olan International Property Awards’ta ödül kazanmaktan gurur duyduklarını belirterek başladı. Ülkemizin gayrimenkul sektöründe geldiği noktayı sergileyen projeleri ile kazandıkları yurt dışı projelerine bir yenisini daha eklediklerini söyleyen Yücel, “70 kişilik bir jürinin zorlu bir değerlendirme sürecinden geçerek ödüle layık görülmemiz, mimarisiyle şehrin merkezinde fark yaratan bir proje olduğumuzu bir kez daha ortaya koyuyor. Dünya çapında katılımın olduğu, farklı ülkelerdeki en iyi projelerin değerlendirildiği böyle önemli bir platformda ödüle layık görülmek, önümüzdeki dönem çalışmalarımız için de güç verdi" dedi.

Projenin mimarı ve iki design group yönetici ortağı Y. Mim. Murat Kader ise, şunları söyledi “Alınan ödül dünyanın en prestijli ödüllerinden biri; uluslararası jüri, projeleri titiz ve keskin kriterlere dayalı olarak değerlendiriyor. Diğer başarılı projelerin içerisinden sıyrılarak ödüllendirilen Piyalepaşa İstanbul’un mimari tasarımının yaratıcı ekibi olarak, seçkin jürinin dikkatini çekmeyi başaran bir projeye imza attığımız için gururluyuz.”

Projenin özellikleri

Konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı’ndan oluşan bir karma kullanım projesi olarak hayata geçirilen proje, 82 dönüm arazi üzerinde inşa ediliyor. 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire tipleri sunulan projede dairelerin büyüklükleri 55 ile 207 metrekare arasında değişiyor. 760 daire ve 190 rezidans bulunan Piyalepaşa İstanbul, 4 katlı, 3 bin 900 araçlık otoparkı ile dikkat çekiyor.

Projenin 3 bin 500 metrekareden oluşan kapalı sosyal tesis alanında bulunuyor.  Bu tesis içerisinde; fitness salonu, kapalı basketbol sahası, kapalı havuz, çocuk havuzu, sauna, buhar odası ve SPA hizmeti gibi birçok sosyal donatı yer alıyor. Çocuklar için de ekstra oyun alanları bulunan proje, yüzde 48 yeşil donatı yer alıyor.

D-100 karayolu ve çevreyolu bağlantılarına, Dolmabahçe ve Kâğıthane tünellerine, Çağlayan Adliyesi ve hastanelere yakın konuma sahip olan proje ayrıca, Beyoğlu İstiklal Caddesi, Karaköy, Kabataş, Nişantaşı ve Beşiktaş gibi şehrin merkezi noktalarına sadece birkaç dakika içinde ulaşma imkanı sunuyor.

EmlakJet Haber

EndFragment

“Piyalepaşa İstanbul”a ödül

“Piyalepaşa İstanbul”a ödül_1
0 Takipçi