Ankara’da ev aldıran % 30 indirim çadırı!

Sinpaş Yapı’nın Ankara’da gerçekleştirdiği ve yaşamın başladığı Altınoran projesinde son daireler ilk kez % 30 indirimle ‘Çadır Günleri’ kampanyasıyla satılıyor. 10 Mart’ta başlayan kampanya 26 Mart’a kadar sürecek

Sinpaş Yapı ’nın Çankaya Oran ’da 150.000 metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirdiği ve ve sektörün temalı en büyük yaşam projelerinden biri olan 2.647 konutluk Altınoran projesi, ilk kez farklı bir kampanyayla satışa çıkarıldı. Projedeki son daireler, ilk kez % 30 indirimle ‘Çadır Günleri’ kampanyasıyla alıcılarıyla buluşuyor. Ankaralıların Çadır’a akın etmesine neden olan kampanya 10 Mart’ta başladı ve 26 Mart’a kadar devam edecek.

Konuttaki ilk ‘Çadır’ fırsatı

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik “Çadır Günleri fırsatlarını tüketiciler yakından bilir. Bugüne kadar tekstilde, perakendede çadır günleri yapıldı ancak bu kampanyayı gayrimenkul sektörüne taşımak, Sinpaş Yapı’ya kısmet oldu. % 30 indirim fırsatının yanı sıra Sinpaş Yapı’ya özel birbirinden avantajlı ödeme seçenekleri de sunuyoruz. Altınoran Çadır Günleri, sektörde ilk kez uygulanan bir satış yöntemi olduğu için bizim kadar, vatandaşlarımızı da çok heyecanlandırıyor” değerlendirmesinde bulundu.

365 gün kayak merkezi var

Altınoran içersinde bulunan Altınoran Çarşı’da Starbucks, Mado, Which Cafe, Simitçi Dünyası, Home Kitchen, City Wok, Branca, Arabia Coffee ve 3M Migros gibi tüm ihtiyaçların karşılanacağı alanlar sunuluyor. Vadi manzarasında spor ve yüzme imkanı sağlayan Sports International’ın yer aldığı projede yılın 365 günü kayak yapmaya imkân sağlayan ve projenin içinden teleferikle inilen tek şehir içi kayak merkezi Snowland de var. Altınoran Çarşı’nın İmrahor vadisine bakan bölümünde yer alan Skywalk 250 metre yüksekliğindeki cam platformu ile gökyüzünde yürüme deneyimi yaşatırken, ExtremeLand ile metrelerce yükseklikteki yüksek ip parkurunda maceraperestlere hitap ediyor. Projede büyüklüğü 81 ile 500 metrekare arasında değişen dairelerin fiyatları da 320.400 TL ile 3.235.100 TL arasında yer alıyor.

Emlakjet Haber