Emaar Square’den yaşam biçimine göre şekillenen evler

Ocak’ta Toskana Vadisi’nin teslimlerine başlayan Emaar Türkiye, baharda da ilk etabını tamamladığı Çamlıca’daki Emaar Square projesindeki teslimlere start veriyor. Modern veya klasik pek çok yaşam biçimine hitap eden proje, fokus gruplarla geliştirdiği ve her ihtiyaca cevap veren farklı daire tipleriyle dikkat çekiyor

[if gte mso 9]> 0 0 1 727 4146 ktütükt 34 9 4864 14.0 Normal 0 false false false EN-US JA X-NONE

Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketleri arasında bulunan ve dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa , en büyük alışveriş ve eğlence merkezi The Dubai Mall gibi projelere imza atan Emaar Properties’in Türkiye iştiraki Emaar Türkiye için 2016, teslim ve açılış yılı olacak. Yıla heyecanlı başladıklarını kaydeden Emaar Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Ümit Türüdü Şen, 2006 yılında Büyükçekmece’deki villa projesi Toskana Vadisi ile girdikleri Türkiye pazarında kararlı olduklarını, yeni proje planlamalarının yanı sıra bu yılın özellikle teslim süreci ve AVM açılışıyla hareketli geçeceğini belirtti.

Aralık sonunda Toskana Vadisi’ndeki teslimlere başladıklarını, baharın taşınmalarla süreceğini dile getiren Şen, Türkiye’deki ikinci önemli yatırımları olan Emaar Square’deki son gelişmeleri EmlakJet ’e aktardı.

Emaar Square’den yaşam biçimine göre şekillenen evler

Tasarımda klasik 2+1- 3+1 dönemi bitti

Çamlıca ’da inşaatı devam eden karma proje Emaar Square, yaklaşık 1.000 konut, 48 bin metrekarelik ofis binası, 183 odalı beş yıldızlı The Address Hotel’in yanı sıra ve içinde Galleries LaFayette gibi Türkiye’de ilk kez faaliyet gösterecek markaların da bulunduğu Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden birisine sahip olacak. 66 dönüm arazi üzerine tasarlanan 1000 konutluk projede özellikle 3+1 daireler çok hızlı satıldı. Bu hızlı satışın arkasında ise daire tiplerinin yaşam odaklı tasarlanması yatıyor.

Emaar Square’den yaşam biçimine göre şekillenen evler_1

Emaar Square’de inşaatın birinci etabını tamamladıklarını ve teslimatın baharda başlayacağını açıklayan Şen, konut sektöründe son zamanlardaki en önemli ihtiyaçlardan birinin farklı yaşam biçimlerine hitap eden ev tipleri geliştirebilmek olduğunu dile getirdi. Emaar Square projelerinde bunun için fokus gruplarla çalıştıklarını belirten Şen, “Trend, artık klasik 2+1 ve 3+1’ler değil. 15 katlı bloğumuzda geleneksel ailelerin seveceği Nişantaşı -Bağdat Caddesi’ndeki konseptte evler var. Büfenin üzerine ayna veya tablo koyan, gümüşlerini sergileyeceği vitrini olan, misafirlerine şık banyo sunan hedef kitleye uygun tasarlanan bu evlerde ütü masasından depo alanlarına kadar tüm saklama alanları düşünüldü. 33 katlı olan daha modern yaşama uygun olan bloğumuzda da çalışanlara özel açık mutfaklar kadar, hizmetli odasının kendine özel banyosunun bulunduğu veya yine hizmetlilerle özel yaşam alanını korumak adına mutfağın kapalı olduğu tipler de mevcut. Her profile ayrı bir ayarlama yaptık” diye konuştu.

Alışveriş merkezi sonbaharda açılacak

Emaar Square’den yaşam biçimine göre şekillenen evler_2

Konutlarda toplamda 5 farklı konseptin yer aldığı projede daire çeşitliliği, farklı yaşamlara göre yeniden dizayn edilmiş. 21’şer farklı tipte 1+1 ve 3+1 daire, 28 farklı tip 2+1 ve 7 farklı tipte 4+1 daire bulunan projenin farklı etapları da farklı yaşam ihtiyaçlarını karşılıyor. Projenin 343 konutluk The Residences bölümünde 1+1’den 7+1 penthause’lar yer alırken, 73 konuttan oluşan The Address Residence Emaar Square’de 1+1’den 4+1’e mobilyalı rezidanslar var. 333 konutluk The Heights, 197 konutluk yine mobilyalı rezidansların bulunduğu The Address Residence İstanbul, 123 konutluk The Address Skyview Residence projenin diğer bölümlerini oluşturuyor.

Adress Hotel ve üzerinde rezidansların bulunduğu kule dışında projenin kalanını bu yıl teslim edeceklerini söyleyen Ümit Türüdü Şen, projedeki alışveriş merkezini de sonbaharda açacaklarını ifade etti. Satışta yüzde 85 seviyesine geldiklerini belirten Şen, 33 katlı bölümü yazın teslim edeceklerini sözlerine ekledi.

2.3 milyar dolar yatırım Türkiye’ye güvenimizin göstergesi

2.3 milyar dolar yatırıma malolacak Emaar Square projesine yurtdışından 1 milyar dolar yurtdışından kaynak geldiğini belirten Ümit Türüdü Şen, şöyle devam etti: “Bu yatırım Türkiye’ye inancımızın da önemli bir göstergesi. Türkiye’nin potansiyeline inanıyoruz. Otel markalarımızla İstanbul dışına da yayılabiliriz. Toskana Vadisi projemizin hemen yanında Türkiye’nin ilk ve kapsamlı designer outlet’i Florentia Village’ı açmaya hazırlanıyoruz. İzmir ve İstanbul Anadolu yakasını da araştırıyoruz, outlet sayısını 4’e çıkarmayı planlıyoruz.”

Karma kullanımlı mimaride ödül sahibi

Emaar Square’den yaşam biçimine göre şekillenen evler_3

Ayrıca Emaar Square projesi 2012-2013 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri’nde ‘Dünyanın En İyi Karma Kullanımlı Mimari Projesi’ ve 2012-2013 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde ‘En İyi Karma Kullanımlı Mimari Projesi’ gibi birçok prestijli ödülün sahibi oldu. Ayrıca 2013-2014 Avrupa Gayrimenkul ödüllerinde ise ‘En İyi Karma Kullanımlı İç Mekan’, ‘En İyi İç Tasarımlı Örnek Ev’ ve ‘En İyi Yüksek Konut Mimari Proje’ kategorilerinde ödül kazandı.

Stüdyolar 280 bin dolardan başlıyor

Emaar Square Residences & Heights’de stüdyolardan 4+1’e büyüklüğü 50-202 metrekare arasında değişen evlerin fiyatları 280 bin dolar ile 1 milyon 285 bin dolar arasında değişiyor. Adress Residence bloğunda ise 1+1’den 3+1’e 78- 220 metrekare arasında daireler de 576 bin dolar ile 1 milyon 929 bin dolar arasında fiyatlardan satılıyor.

EmlakJet Haber

EndFragment

0 Takipçi