201 m²
Brüt
200 m²
Net
Düz Giriş (Zemin)
Bulunduğu Kat
1
Kat Sayısı
1 Oda
Oda Sayısı
21-25
Bina Yaşı
- İlan Numarası
- İlan Güncelleme Tarihi11 Temmuz 2026
- KategoriKiralık Dükkan & Mağaza
- Isıtma TipiIsıtma Yok
- Kullanım DurumuBoş
- Site İçerisindeHayır
- Tapu DurumuKat Mülkiyeti
- Yapı Durumuİkinci El
- Aidat200 TL
- Depozito0 TL
- Eşya DurumuBoş
Çınar'da Kiralık 200 M2 İşyeri Açıklaması
OFFİCE LOT'TAN
ÇINAR CAMİSİ KARŞISINDA
200M2 İŞYERİ
ZEMİN İŞYERİNİN ÜST KATI KİRALIKTIR
BALKONLU
İÇERİNDE 2 ADET WC MEVCUTTUR
KONUM DOĞRUDUR
DETAYLI BİLGİ VE YERİNDE GÖRMEK İÇİN ARAYINIZ
HAKAN SÜLEÇ
Denizli Pamukkale’de 1 odalı kiralık dükkan & mağaza arayanlar için kullanıma hazır bir alternatif sunuluyor. Pamukkale kiralık dükkan & mağaza kategorisindeki bu mülk, merkezi konumu ve pratik özellikleriyle öne çıkar.
Çınar Camisi Karşısında Stratejik Konumda 200 m² Kiralık İş YeriÖne Çıkan Özellikler- Net: 200 m²
- Kat Mülkiyeti tapulu
- Boş, hemen kullanıma uygun
- Balkon + 2 adet WC
- Geniş ve fonksiyonel kullanım alanı
Pamukkale’de, Çınar Camisi’nin tam karşısında yer alan iş yeri; otobüs duraklarına yürüme mesafesinde olup sağlık tesisleri ve eğitim kurumlarına yakın konumuyla çalışanlar ve müşteriler için avantaj sağlar. Denizli Çarşısı ve Uslu Pasajı gibi yoğun ticaret noktalarına yakınlığı, işletmenizin görünürlüğünü ve erişimini artırır.
Kullanım Kolaylığıyla Yüksek İşlevsellikZemin kattaki geniş alan, balkon ve iki WC; müşteri karşılamadan günlük operasyonlara kadar verimli bir düzen sunar. Boş olması ve kat mülkiyeti tapusu sayesinde işletmeci ya da yatırımcı için hızlı başlangıç ve esnek kullanım imkânı sağlar. Detaylı bilgi almak ve yerinde inceleme talep etmek için OFFİCE LOT ile iletişime geçebilir, profesyonel onsite gösterim desteğimizden yararlanabilirsiniz.
Denizli Pamukkale’de kiralık dükkan/mağaza arayanlar için 1 oda planlı, fonksiyonel bir işyeri sunuluyor. Pamukkale satılık daire arayışınıza ek olarak ticari ihtiyacınızı da karşılayabilecek bu mülk, müstakil kat mülkiyeti ile yasal güvence sağlar.
Çınar Camisi Karşısında Merkezi Konumda Kiralık İş YeriToplam 200 m² alana sahip işyerinin zemin kat bölümü kiralıktır. İçeride 2 wc bulunur; balkonlu yapısı çalışan ve ziyaretçilere konfor katar. İşyerinin boş olması, hızlı taşınma ve işletmeyi hemen faaliyete geçirme avantajı sunar.
Öne Çıkan Özellikler- Brüt Alan: 200 m²
- Kullanım Durumu: Boş, hazır kullanım
- Mülkiyet Türü: Kat mülkiyeti
- Altyapı: 2 wc, balkon
- Konum: Çınar Camisi karşısı
Yakında Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri, Özel Denizli Cerrahi Hastanesi ve eğitim kurumları yer alır. Yoğun yaya/araç trafiği müşteri erişimini artırır; Uslu Pasajı ve Denizli Çarşısı gibi merkezlere ulaşım kolaydır.
OFFİCE LOT ile Profesyonel Yerinde Görme İmkanıDetaylı bilgi almak ve yerinde görmek için OFFİCE LOT ile iletişime geçerek ziyaret planlayabilirsiniz. Doğru lokasyonu keşfetmeniz için uzman danışmanlarımız sizi bekliyor.
Bu emlak danışmanının ilanı Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) ile doğrulanmıştır.
Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi: 2000603




















