Didimde Denize 400 Metre 1+1 Bahçeli Daire
3.300.000 TL
  • 1+1
  • Yüksek giriş
  • 75 m²
  • Genel Bakış
  • İlan Hakkında
  • Konum Bilgisi
  • Fiyat Analizi
  • Bölge Raporu
  • Firma Künyesi
  • Önerilen İlanlar
emlakjet-image-not-found
  • 5 Fotoğraf
emlakjet-image-not-foundemlakjet-image-not-found
3.300.000 TL
  • 1+1
  • Yüksek giriş
  • 75 m²
Aydın - Didim - Çamlık Mahallesi

İlan Bilgileri

  • İlan Numarası17499316
  • İlan Oluşturma Tarihi17 Haziran 2025
  • İlan Güncelleme Tarihi17 Haziran 2025
  • TürüKonut
  • KategorisiSatılık
  • TipiDaire
  • Net Metrekare50 m²
  • Brüt Metrekare75 m²
  • Oda Sayısı1+1
  • Binanın Yaşı5-10
  • Bulunduğu KatYüksek Giriş
  • Binanın Kat Sayısı3
  • Isıtma TipiKlimalı
  • Kullanım DurumuBoş
  • Krediye UygunlukKrediye Uygun
  • Yatırıma UygunlukBilinmiyor
  • Tapu DurumuKat Mülkiyeti
  • Site İçerisindeHayır
  • Eşya DurumuEşyalı
  • TakasYok
  • Banyo Sayısı1
  • Fiyat DurumuGenel Fiyat

İlan Açıklaması

fiyat düştüaciliyetten
Aydın didim çamlık mahallesinde denize sadece 400 metre mesafede ön cephe yüksek girişli bahçeli 7 yaşında daire dairemiz geniş kullanım alanına sahiptir cam balkonlu villa tadında olan dairemiz eşyalı olarak verilecektir çevresinde marketler ve saglik ocağı vardır semt pazarına 100 metre mesafedir ege caddesi ne 10 metre güney cephe dairemiz acil ihtiyaç sebebiyle satılıktır.

Fiyat Bilgisi

Çamlık Mahallesi - Bu ilan için bölgesindeki diğer ilanlar ve özellikler dikkate alınarak tahmini bir fiyat hesaplaması yapılmıştır.
3.300.000 TL
Min  4.100.000 TL
Max  4.950.000 TL
Bu ekrandaki tahminlertarafından satış, saha çalışmaları ve internette yer alan verilere dayalı istatistiksel modelleme yöntemleri ile üretilmiştir ve sapmalar içerebilir. Burada yer alan bilgiler ve tahminler, varsayımsal olup herhangi bir taahhüt veya kesinlik içermez. Bu kapsamda buradaki bilgiler ve tahminler, müşteri için sadece tavsiye niteliğinde olup öngörü amaçlıdır; herhangi bir şekilde Emlakjet, Endeksa veya müşteriler için hukuki bağlayıcılığı olamaz. Bu bilgi ve tahminlerin bir yatırıma veya ticarete konu edilmesi halinde Emlakjet ve Endeksa herhangi bir sorumluluk üstlenmez.

Bölge Raporu

Çamlık Mahallesi

| 75 m² Konut için
Ortalama Kiralık Fiyatı

19.050 TL

Ortalama Satılık Fiyatı

3.641.550 TL

Ortalama Geri Dönüş Süresi

-

1 Yıllık Değer Değişimi

%18

Bölge Raporu, Endeksa’dan almış olduğumuz veriler ışığında oluşturulmuştur. Aradığınız bölge ile ilgili detaylı rapora erişmek içintıklayın.
  • Güvenlik Önerileri

    Gayrimenkulu görmeden, hiçbir sebeple kapora ve benzeri ödeme gerçekleştirmeyin.

  • Hatalı İlan Bildir

    Hatalı bilgi içeren veya iletişim sorunu yaşadığınız ilanları bildirin.

Geri Al

Emlakjet.com © 2006-2022 Emlakjet.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, emlakjet.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.