Muğla - Datça - İskele Mahallesi
Ağa İnşaat Emlak'tan Eski Datça'da Satılık Havuzlu ve Deniz Manzaralı İşler Apart Otel
Apart Otelimiz Eski Datça merkezine 1.5 km uzaklıkta, doğanın muhteşem yeşil ile mavisine tanık olacağınız Ege ve Akdeniz manzarasının en iyi olduğu Karadağ mevkiinde yer alıyor. Türkiye'nin en uzun yürüyüş yolu olan Karia Yolu Eski Datça'dan başlıyor ve bu apart otelimiz bu yol rotası üzerinde konaklama yapılabilecek ender işletmelerden birisi.
Eski Datça'ya kuş bakışı Ege ve Akdeniz manzarasıyla eşsiz bir tatil olanağı sunuyor. Şehrin kalabalık ve gürültüsünden uzak, doğada huzur bulabileceğiniz bir tatil geçirmeniz için her türlü konforu sağlıyor. İki bloktan oluşan apartımız, BEDYA bloğunda 4 adet 4 kişilik 1+1 konaklama imkanı, DADYA bloğunda ise 2 adet 8 kişilik 2+1 konaklama imkanı sunuyor.
Apartımızın özellikleri:
Datça'da Büyük Bir Aileyiz!
Her gün daha da büyüyor, gelişiyoruz. 10 yıldır hem yapı-inşaat hem de emlak sektöründe daha iyi hayatlar kurmak için sizlere farklı hizmetler sunuyoruz… En iyi şekilde hizmet verebilmek için İnşaat ve Emlak sektöründe deneyimli profesyoneller, mühendisler, mimarlar, inşaat ustaları, yöneticiler ve danışmanlarla çalışıyor, 100'ün üzerinde konut projesini vaktinde ve taahhüt edilen şekilde tamamlamanın gururunu yaşıyoruz.
Hizmetlerimiz
İhtiyaçlarınıza uygun diğer portföylerimiz için ofisimize bekliyoruz.
AĞA İNŞAAT & EMLAK
Adres: İskele Mahallesi, Ambarcı Caddesi No: 29/C, Datça, Muğla
(İskele Mahallesi Muhtarlığı karşısı)
Tel:
2 km yakınında ulaşım noktası bulunmamaktadır.
AGA İNSAAT EMLAK DATCA
Gayrimenkulu görmeden, hiçbir sebeple kapora ve benzeri bir ödeme gerçekleştirmeyin.
Size daha iyi hizmet sunmak için çerezler kullanıyoruz. emlakjet.com`u kullanarak çerezlere izin veriyorsunuz.