***ilke Emlaktan Kiralık 3+1 Daire***
Drone Görünümü
Drone Görünümünü Aç
***ilke Emlaktan Kiralık 3+1 Daire*** - 2
***ilke Emlaktan Kiralık 3+1 Daire*** - 3
***ilke Emlaktan Kiralık 3+1 Daire*** - 4
***ilke Emlaktan Kiralık 3+1 Daire*** - 5
***ilke Emlaktan Kiralık 3+1 Daire*** - 6
***ilke Emlaktan Kiralık 3+1 Daire*** - 7
***ilke Emlaktan Kiralık 3+1 Daire*** - 8
***ilke Emlaktan Kiralık 3+1 Daire*** - 9
***ilke Emlaktan Kiralık 3+1 Daire*** - 10
***ilke Emlaktan Kiralık 3+1 Daire*** - 11
YENİ
1 / 12

***ilke Emlaktan Kiralık 3+1 Daire***

Narlıkuyu Mahallesi, Karaköprü, Şanlıurfa - Haritada Gör
27.000 ₺270.000 ₺
İlan Bilgileri

3+1

Oda Sayısı

2

Banyo Sayısı

8.Kat

Bulunduğu Kat

10

Kat Sayısı

190 m²

Brüt

185 m²

Net

6-10

Bina Yaşı

  • İlan Numarası
  • İlan Güncelleme Tarihi27 Temmuz 2026
  • KategoriKiralık Daire
  • Isıtma TipiKombi Doğalgaz
  • OtoparkAçık Otopark
  • Kullanım DurumuBoş
  • Site İçerisindeHayır
  • Tapu DurumuKat İrtifakı
  • Aidat400 TL
  • Depozito27000 TL
  • AsansörVar
  • MutfakKapalı
  • Eşya DurumuBoş
  • BalkonVar
Kuzey CepheliDoğu CepheliGüney Cepheli

***ilke Emlaktan Kiralık 3+1 Daire*** Açıklaması

Dairemiz Mehmet Hafız bulvarına ikinci parsel merkezi konumda okulların 50 metre mesafede otobüs duraklarının hemen yan başında bulunmaktadır

Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde bulunan kiralık 3+1 daire, geniş ve kullanışlı planıyla aile yaşamına uygun şekilde tasarlanmıştır. Karaköprü satılık daire arayışında olanlar için de konumu, düzeni ve boş olmasıyla öne çıkar; taşınmaya hazır durumdadır.

Karaköprü’nün Merkezi Noktasında Boş ve Ulaşımı Kolay DaireÖne Çıkan Özellikler
  • Isıtma Tipi: Kombi doğalgaz ile ekonomik ve konforlu ısınma
  • Kullanım Durumu: Boş, hemen taşınmaya uygun
  • Tapu Durumu: Kat irtifakı ile yasal güvence
  • Dış Cephe: Kuzey, Doğu ve Güney cepheleri ile ferah yaşam alanı
Karaköprü’nün En Stratejik Yaşam Noktasında Konum Avantajı

Daire, Mehmet Hafız Bulvarı’na ikinci parselde yer alır ve merkezi konumuyla günlük hayatı kolaylaştırır. Okullara yaklaşık 50 metre mesafede olması, çocuklu aileler için önemli bir artıdır. Toplu taşıma duraklarının hemen yanında bulunması sayesinde işe, okula ve şehir içi noktalara erişim hızlıdır; ulaşım süresi kısalır ve gün içindeki planlamalar daha pratik hale gelir.

Boş ve Hazırda Olan Konut Konforu

Konutun boş olması, yeni kiracı ya da kullanıcılar için zaman kaybetmeden taşınma ve esnek kullanım imkânı sunar. Kombi doğalgaz ısıtma sistemi hem enerji verimliliği sağlar hem de kış aylarında dengeli ve konforlu ısınmaya yardımcı olur. Bu merkezi ve fonksiyonel daireyle ilgilenenler için İLKE EMLAK, profesyonel saha gösterimi ile yanınızdadır. Yerinde inceleme yapmak ve hızlıca karar verebilmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Şanlıurfa’nın Karaköprü bölgesindeki 3+1 kiralık dairemiz; şehir yaşamında konforu ve işlevselliği bir arada sunar. Aynı zamanda Karaköprü satılık daire arayışında olanlar için de değerlendirilebilecek alternatifler arasındadır. Kombi doğalgaz sistemli daire boş durumdadır; hemen taşınmaya uygundur ve yeni kiracısını beklemektedir.

Mehmet Hafız Bulvarı Yakınında Merkezi Konumda 3+1 Kiralık DaireÖne Çıkan Özellikler
  • Kombi Doğalgaz Isıtma: Ekonomik ve verimli ısınma
  • Boş Kullanım Durumu: Hemen taşınma imkânı
  • Kat İrtifakı Tapu: Hukuki güvence
  • Çok Cepheli: Kuzey, Doğu ve Güney cephe; ferah hava sirkülasyonu
  • Merkezi Konum: Okullara 50 m, otobüs duraklarına çok yakın
Karaköprü’de Günlük Yaşamın Merkezi

Mehmet Hafız Bulvarı’na ikinci parselde yer alan dairemiz, Karaköprü’nün merkezi noktalarından birindedir. Karaköprü Ortaokulu ve Anaokulu’na 50 metre mesafede olması, çocuklu aileler için önemli bir avantaj sağlar. Karaköprü Aile Sağlık Merkezi ve çeşitli otobüs duraklarının hemen yanında bulunması ise günlük ulaşımı kolaylaştırır ve zaman kazandırır.

Konfor ve Ekonomiyi Bir Arada Sunan Kombi Doğalgaz Sistemli Daire

Kombi doğalgaz ısıtma sistemi; soğuk günlerde enerji verimliliği ve daha düşük yakıt giderleriyle konforlu yaşam sunar. Kuzey, doğu ve güney cepheli yapı sayesinde iç mekânlar gün ışığından etkin biçimde yararlanır; aydınlık ve ferah bir atmosfer oluşur. Dairenin boş olması, yeni kiracının eşyalarını dilediği gibi yerleştirmesine ve düzen kurmasına olanak tanır. Kat irtifakı tapulu dairenin aylık kira bedeli 27.000 TL’dir. Detaylı bilgi ve yerinde inceleme için İLKE EMLAK ile iletişime geçebilirsiniz.

Bölgesel Deprem Tehlikesi
PGA Değeri:
9.YIL
İsmail Acıkaya
İA
Elektronik İlan Doğrulama Sistemi

Bu emlak danışmanının ilanı Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) ile doğrulanmıştır.

Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi: 6300305