İzmit Derince Terziler Yola Cephe 1462m2 Satılık Tarla
1.462 m²
Metrekare
1368 TL/m²
Metrekare Birim Fiyatı
Müstakil Tapulu
Tapu Durumu
- İlan Numarası
- İlan Güncelleme Tarihi21 Ekim 2026
- KategoriSatılık Tarla
- Krediye UygunlukKrediye Uygun
- Ada172
- Parsel2
- İmar DurumuTarla
- Kat KarşılığıVerilemez
- TakasYok
İzmit Derince Terziler Yola Cephe 1462m2 Satılık Tarla Açıklaması
Kocaeli / Derince / Terziler Mahallesi Fındık Pınarı Mevkii’nde yer alan 1.462 m² büyüklüğündeki tarlamız, doğa içerisinde konumu ve gelişime açık bölge yapısıyla yatırımcılar için değerli bir fırsat sunmaktadır.
Şehrin kalabalığından uzak, sakin ve doğal yaşam alanlarına yakın konumuyla öne çıkan taşınmaz; orta ve uzun vadeli yatırım düşünenler için ideal bir portföydür.
Konum AvantajlarıDerince merkeze ulaşım imkanı bulunan taşınmaz, gelişmekte olan bir bölgede yer almakta olup çevresindeki arsa ve tarla talepleriyle dikkat çekmektedir. Doğayla iç içe yapısı sayesinde hem yatırım hem de alternatif kullanım amacıyla değerlendirilebilir.
Taşınmaz BilgileriAda: 172
Parsel: 2
Alan: 1.462 m²
Nitelik: Tarla
Konum: Derince / Terziler / Fındık Pınarı Mevkii
Bölgedeki gelişim potansiyeli ve arsa talebi göz önünde bulundurulduğunda, taşınmazın orta ve uzun vadede değer kazanma potansiyeli yüksek görülmektedir.
DETAYLI BİLGİ ALMAK VE YER GÖSTERİMİ İÇİN BİZİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ.
KENT41 GAYRİMENKUL
Doğru yatırım, doğru lokasyon, güvenilir danışmanlık.
DOĞUKAN METİN
İletişim:










