Re/max Central'dan Aydoğan Mah. Arakat 2+1 Satılık
2+1
Oda Sayısı
1
Banyo Sayısı
2.Kat
Bulunduğu Kat
4
Kat Sayısı
100 m²
Brüt
90 m²
Net
21 Ve Üzeri
Bina Yaşı
- İlan Numarası
- İlan Güncelleme Tarihi17 Haziran 2026
- KategoriSatılık Daire
- Isıtma TipiKombi Doğalgaz
- OtoparkYok
- Kullanım DurumuMülk Sahibi Oturuyor
- Krediye UygunlukKrediye Uygun Değil
- Site İçerisindeEvet
- Tapu DurumuKat Mülkiyeti
- TakasVar
- AsansörYok
- MutfakKapalı
- Eşya DurumuBoş
Re/max Central'dan Aydoğan Mah. Arakat 2+1 Satılık Açıklaması
RE/MAX CENTRAL AYRICALIĞIYLA
---------------------------
► Dairemiz şehrin en gözde ve en çok tercih edilen Aydoğan Mahallesinde bulunmakta olup Lokasyon olarak toplu taşıma, market,Okul,Otobüs durağı vb. tüm ihtiyaç duyacağınız noktaların merkezinde yer almaktadır.
► Dairemiz 5 katlı binanın 2.katında Arakatta bulunmaktadır,her katta İki daire vardır,Dairemiz Güney Ve Doğu Cepheli Olup gün boyu ışık almaktadır.
► Dairemiz 2+1 Brüt 110m2 net 95m2 büyüklüğe sahip oldukça kullanışlı, geniş ve Aydınlık bir dairedir
► Dairemiz 2+1 planında olup salonu salomaçlıdır.
► Dairemizin Tüm Bakımları Yeni Yapılmış Olup Herhangi Bir Ek Masrafa Gerek Kalmaksızın taşınılabilir
► Dairemizin Isıtma sistemi Bireysel Kombili Olup ısınma problemi bulunmamaktadır.
► Dairemiz bölgenin en güzel konumunda nezih bir yerde bulunmaktadır.
► Dairemizin bulunduğu bina oldukça temiz, bakımlı ve huzurlu bir Aile apartmanıdır.
► Dairemiz Satışa hazır durumdadır.
► İlana konu taşınmazın tüm sunum ve satış yetkisi sadece firmamızda olup sözleşmemiz olmayan ilanlarla çalışmamaktayız. Bu ve diğer ilanlarımızla alakalı bizleri arayabilir bilgi alabilirsiniz.
RE/MAX CENTRAL
Gayrimenkul Danışmanı
Burak ATEŞ
Sivas Merkez satılık daire arayanlara: Şehir merkezinde, 2+1 planlı, net 90 m² kullanım alanlı bu daire 2. kattadır. Geniş ve işlevsel yapısıyla şehir yaşamını konforlu hale getirir.
Merkezde Ulaşım ve Hayatın Tam Kalbinde KonforAnayol, minibüs durakları ve toplu taşımaya çok yakındır. Okullar, sağlık kurumları ve alışveriş noktalarına yürüme mesafesinde olması günlük yaşamı kolaylaştırır.
Öne Çıkan Özellikler- Net Alan: 90 m²
- Kat: 2. kat
- Isıtma Tipi: Kombi doğalgaz
- Mülkiyet Durumu: Kat mülkiyeti
- Kullanım Durumu: Boş, taşınmaya hazır
- Güvenlik ve Zemin: Çelik kapı, seramik zemin
Cumhuriyet Üniversitesi Hastanesi Kalp Hastalıkları Merkezi ve Medicana Sivas Hastanesi yakındır. Fatma Kütükde Anaokulu ve Hale Harun Kütükde İlkokulu’na yakınlığı aileler için avantajdır.
REMAX CENTRAL ile Profesyonel Yerinde Görüşme İmkanıDetaylı bilgi ve yerinde inceleme için REMAX CENTRAL ile iletişime geçin; danışmanlarımız size uygun çözümler sunar.
Bu emlak danışmanının ilanı Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) ile doğrulanmıştır.
Taşınmaz Ticari Yetki Belgesi: 5800252






















