530 m²
Metrekare
141509 TL/m²
Metrekare Birim Fiyatı
Hisseli Tapu
Tapu Durumu
- İlan Numarası
- İlan Güncelleme Tarihi03 Eylül 2026
- KategoriSatılık Konut İmarlı
- Krediye UygunlukKrediye Uygun
- Ada1937
- Parsel224
- İmar DurumuKonut İmarlı
- Kat KarşılığıVerilemez
- TakasYok
Satılık İmarlı Arsa Açıklaması
TEK YETKİLİ CİHAN EMLAK 3408542 EYÜPHAN K. Tur.
DETAYLI BİLGİ İÇİN LÜTFEN İLETİŞİME GİRİNİZ.
İstanbul Pendik Satılık Konut İmarlı fırsatı arayanlar için Sapanbağları Mahallesi’nde 530 m² büyüklüğünde, ayrı girişli 4 daireden oluşan müstakil ev ve arsa satıştadır. Gayrimenkul iki hisseden oluşur ve iki sokağa cepheli yapısıyla ulaşım/erişim avantajı sunar.
Sapanbağları’nda Çoklu Daire Girişli Müstakil Konut ve ArsaÖne Çıkan Özellikler- Toplam Alan: 530 m²
- İki Cepheli, İki Sokağa Cephesi
- Krediye Uygun Satış İmkanı
- 4 Ayrı Daire Girişi
- Tapu Durumu: Kat Mülkiyeti
Tapu durumu kat mülkiyeti olduğundan yasal güvence sağlar; krediye uygunluğu finansal esneklik sunar. Dört bağımsız daire yapısı, yatırım veya geniş aile kullanımı için işlevsel bir çözüm oluşturur.
Çevredeki Hizmet ve Ulaşımla Hayatınızı KolaylaştırınSapanbağları; Pendik Devlet Hastanesi, Medipol Üniversitesi Hastanesi ve Dünya Göz Hastanesi’ne kısa sürüş mesafesindedir. Eğitim kurumları, kültürel alanlar ve toplu taşıma duraklarına yürüme yakınlığı, günlük yaşamı kolaylaştırır.
Detaylı bilgi ve yerinde keşif için CİHAN EMLAK ile iletişime geçebilirsiniz.
Bu emlak danışmanının ilanı Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) ile doğrulanmıştır.
Taşınmaz Ticareti Yetki Belgesi: 3408542
Mesleki Yeterlilik Belgesi: YB0217/17UY033-5/00/1987















