Emlakjet.com'dan yenilik: Yakınında ve çevresinde ara!

Emlakjet.com, yeni ve rakipsiz iki özellik daha geliştirdi. ‘Yakınında ara’ özelliği ile kullanıcılar arama kutusuna yazdıkları merkezi lokasyonların yakınındaki ilanları da arayabiliyor ve ‘site ve çevresinde ara’ özelliği ile önemli sitelerde ya da çevresindeki ilanları filtreleyebiliyor

“Sen o evi hayal et, gerisi Emlakjet!” sloganı ile 2006 yılından bu yana satılık veya kiralık dairelere en pratik şekilde ulaşma imkanı sunan Emlakjet.com , kullanıcılar için yeni ve rakipsiz iki özellik geliştirdi. Kullanıcılar Emlakjet.com'un ‘Yakınında ara’ özelliği sayesinde, ana sayfadaki arama kutusuna yazdıkları merkezi lokasyonların yakınındaki ilanları da arayabiliyor. Okul, metro, metrobüs, alışveriş merkezi, hastane, zincir market gibi noktaların isimlerini arama barına yazarak bunlara yakın ilanlara ulaşma imkanı sunan yeni altyapı, emlak arama sürecini daha ilk adımdan benzersiz kılıyor. Yine Emlakjet.com ana sayfasındaki arama kutusunda yer alan “site ve çevresinde ara” özelliği ile de büyük, önemli sitelerdeki ya da çevresindeki ilanları filtrelemek mümkün oluyor.

Arama deneyimi 3 adımda kolaylaşıyor

Emlakjet.com olarak, hayalindeki evi bulmak üzere Emlakjet.com'a gelen herkes için teknolojik altyapılarını kullanarak ihtiyaca yönelik pek çok yaratıcı çözüm geliştirdiklerini belirten

Emlakjet.com Genel Müdürü Gizem Moral Kunter

, “Ev arama sürecinin zorlu, karmaşık olduğunu ve ilan listeleme portallerinin de bu süreci kolaylaştırmadığını biliyoruz. İşte tam da bu nedenlere arama deneyimini üç adıma indirdik. ‘Yakınında ara' ve ‘site ve çevresinde ara' isimli yeni özelliklerimiz de kullanıcı deneyimini en üst kalitede tutmak adına gerçekleştirdiğimiz bu çalışmaların bir sonucu olarak doğdu. Ana sayfadaki arama barından itibaren, emlak arama sürecini en kısa zamanda en kaliteli biçimde gerçekleştirme imkanı sunan altyapımız, kullanıcının evine yakınlığına önem verdiği özel lokasyonlar ya da dilediği site bazında bir arama yapmasını sağlıyor” dedi.

Bir tıkla daha fazla ilana ulaşılıyor

Kurter, şöyle devam etti: “Evinin yakın olmasını istediği noktanın adını arama barına yazan Emlakjet.com ziyaretçileri, bu noktanın çevresindeki tüm ilanlara bir tıkla ulaşabiliyor. Emlakjet.com olarak ‘Sokak görünümü' ‘Nasıl giderim?' ‘Çevrede ne var?' gibi yenilikçi ürünlerimizin yanı sıra ‘Yakınında ara' ve ‘Site ve çevresinde ara' özellikleriyle de sektörde fark yaratan işlere imza atmaya devam ediyoruz. Emlak arama sürecindeki herkesi, hayalindeki evin yanı sıra eviyle ilgili diğer hayallerine de yanıt verecek bir altyapıya sahip Emlakjet.com'a davet ediyoruz.”

Ayda 5 milyon ziyaretçisi var

2006 yılında bağımsız girişimciler tarafından kurulan Emlakjet.com, Mayıs 2014'te risk ve girişim sermayesi platformu iLab Holding tarafından satın alındı. “Sen o evi hayal et, gerisi Emlakjet!” sloganı ile satılık veya kiralık dairelere en pratik şekilde ulaşma imkanı sunan yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet, İlab Holding çatısı altına girdiği günden bu yana geçen kısa zamanda yapılan marka yatırımlarıyla ciddi bir ürün geliştirme süreci içine girdi. Ayda 40 milyon sayfa görüntülenme sayısı ve 5 milyon ziyaretçisi ile emlak seri ilan sektörünün en büyük üç portalından biri oldu. Emlak ofisleri ve bireyler tarafından oluşturulmuş 500 bine ulaşan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan bir veritabanına sahip olan Emlakjet, bu ilanları kullanıcılara internet sitesi ve mobil işletim sistemleri üzerinden ulaştırıyor. Kullanıcılar Emlakjet üzerinden Edirne'den Ardahan'a tüm Türkiye'deki ilanlar arasında karşılaştırma yapabiliyor.

Emlakjet Haber

0 Takipçi