Fırsat Dairesi 3+1 Masrafsız 1 Kat Kaçırılmıycak Fırsat Dairesi
3+1
Oda Sayısı
1
Banyo Sayısı
135 m²
Brüt
125 m²
Net
1.Kat
Bulunduğu Kat
4
Kat Sayısı
6-10
Bina Yaşı
- İlan Numarası
- İlan Güncelleme Tarihi31 Ağustos 2026
- KategoriSatılık Daire
- Isıtma TipiKombi Doğalgaz
- OtoparkYok
- Kullanım DurumuBoş
- Krediye UygunlukKrediye Uygun Değil
- Site İçerisindeHayır
- Tapu DurumuKat Mülkiyeti
- TakasVar
- AsansörYok
- MutfakKapalı
- Eşya DurumuBoş
Fırsat Dairesi 3+1 Masrafsız 1 Kat Kaçırılmıycak Fırsat Dairesi Açıklaması
ALTINOVA GAYRİMENKUL ..
…ÖNCE “GÜVEN” İLKESİYLE HİZMET VERMEKTEYİZ...
……EMLAKTA GÜVEN VE TECRÜBENİN TEK ADRESİ……..
...ALTINOVA GAYRİMENKUL AİLESİYLE TANIŞIN SİZDE FIRSATLARDAN YARARLANIN…
3.740
.000TL FİYATLA SİZ DEYERLİ MÜŞTERİLEMİZİ BEKLİYOR
☀️ ŞIK TASARIM & KULLANIŞLI
☀️ DUVAR KAĞIDI
☀️ HİLTON LAVABO
☀️ GENİŞ BALKON
☀️ DUŞA KABİN
☀️ LAMİNANT PARKE
……KONUT KREDİ İŞLEMLERİNİZ FİRMAMIZ TARAFINDAN TAKİP EDİLMEKTEDİR.BANKALARDAN FİRMAMIZ ADINA ÖZEL FAİZ İNDİRİMİ YAPILMAKTADIR.MÜŞTERİLERİMİZ İÇİN ÖZEL FAİZ UYGULAMASI VARDIR…..
...TÜM BANKALARLA ANLAŞMAMIZ VARDIR…..
….PORTFÖYÜMÜZ SİTEMİZDEKİ İLANLARLA SINIRLI DEĞİLDİR.EVİMİZİN TÜM ÖZELLİKLERİNİ GÖRMENİZ İÇİN ALTINOVA GAYRİMENKULE BEKLİYORUZ….
….. HAYALİNİZDEKİ DAİRENİN ANAHTARI ALTINOVA GAYRİMENKUL DE…..
…..GENÇ, DİNAMİK,DENEYİMLİ,GÜVENİLİR,GÜLER YÜZLÜ KADROMUZ,GENİŞ PORTFÖYÜMÜZ VE HER BÜTÇEYE UYGUN DAİRE SEÇENEKLERİMİZ İLE SİZE DAHA KALİTELİ BİR HİZMET VEREBİLMEK İÇİN SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZİ OFİSİMİZE BEKLİYORUZ….
…..HAFTA SONLARI DA HİZMET VERMEKTEYİZ…..
ADRES: ESERTEPE MH ÇAMABAŞI CD NO.61/A KEÇİÖREN/ANKARA
İLETİŞİM NUMARALARIMIZ:
OFİS CEP
Öne Çıkan Özellikler
Ankara Keçiören’de 125 m² kullanım alanlı 3+1 daire, 1. katta yer alır. Toplam 4 odasıyla geniş ailelere uygundur.
Kombi doğalgaz ile ısınır; ekonomik ve konforludur. Boş olduğu için hemen taşınmaya hazırdır.
Hilton banyo, gömme dolap, duvar kağıdı, kartonpiyer; seramik zemin ve çelik kapı bulunur.
AVM yakınlığı ve kamera sistemi güvenlik sağlar; alüminyum doğrama pencereler dayanıklıdır.
Vestiyer, ADSL/Wi‑Fi altyapısı ve ses yalıtımıyla konforlu yaşam sunar.
Konum
Keçiören’deki daire; Ankara Atatürk Sanatoryum EAH ve Gülhane EAH gibi sağlık kurumlarına yakındır. Sincan Plevne İlkokulu ve Kafkas Ortaokulu gibi okullara erişim vardır. Otobüs durakları ve ana yollara yakınlığıyla ulaşım kolay, alışveriş imkanları gelişmiştir.
ALTIN OVA GAYRİMENKUL portföyündeki 3+1 daire 3.740.000 TL’dir. Detaylı bilgi için ofisimizi ziyaret edebilirsiniz.
İlk evinizi mi alıyorsunuz? Satın alma sürecinde bilmeniz gereken her şey bu rehberde.
En uygun konut kredisi seçeneklerini karşılaştırın, ödeme planınızı hesaplayın.
Bu ekrandaki tahminler, bir Emlakjet iştiraki olan Endeksa tarafından satış, saha çalışmaları ve internette yer alan verilere dayalı istatistiksel modelleme yöntemleri ile üretilmiştir ve sapmalar içerebilir. Tahminler, güncel piyasa koşullarına ve veri setinin güncelliğine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Burada yer alan bilgiler ve tahminler, varsayımsal olup herhangi bir taahhüt veya kesinlik içermez. Bu kapsamda buradaki bilgiler ve tahminler, müşteri için sadece tavsiye niteliğinde olup öngörü amaçlıdır; herhangi bir şekilde Emlakjet ve iştirakleri veya müşteriler için hukuki bağlayıcılığı olamaz. Bu bilgiler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu ve hukuki dayanağını ondan alan ikincil mevzuat kapsamında yatırım danışmanlığı veya yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Bu bilgi ve tahminlerin bir yatırıma veya ticarete konu edilmesi halinde Emlakjet herhangi bir sorumluluk üstlenmez.










































