Sahibinden Kayaardı Bağlarında Havuzlu Villa
2+1
Oda Sayısı
1
Banyo Sayısı
2
Kat Sayısı
165 m²
Brüt
140 m²
Net
31 Ve Üzeri
Bina Yaşı
- İlan Numarası
- İlan Güncelleme Tarihi26 Temmuz 2026
- KategoriSatılık Villa
- Isıtma TipiKombi Doğalgaz
- Kullanım DurumuMülk Sahibi Oturuyor
- Krediye UygunlukBilinmiyor
- Site İçerisindeHayır
- Tapu DurumuMüstakil Tapulu
- TakasYok
- MutfakAçık (Amerikan)
- Eşya DurumuEşyalı
- BalkonVar
Sahibinden Kayaardı Bağlarında Havuzlu Villa Açıklaması
Kayaardı Bağlarının merkezi noktasında, Zaimoğlu Durağında yükseltisi(sekisi) olmayan düzgün dikdörtgen planlı 2.5 dönüm bahçe içinde dubleks lüksvilla. Ayrıca bahçenin arkasında 2 katlı (üst katında büyük Platin bilardomasası ve tüm ekipmanları bulunan), alt katında bahçe malzemelerinin yer aldığıardiye / müştemilat evi.
2 katlı villa, 2025 yılında tamamen yenilenmiştir. Bina doğalgazlaısıtılmaktadır. Kombi ve petek sistemi yeni yapılmıştır. Parke, iç ve dışizolasyon, çatı izolasyonu ve bakımı yeni yapılmıştır. Tüm camlarda ısıyalıtımlı PVC doğramalar, ferforje demir parmaklıklar ve evin dış kapıları yeniyapılmıştır. Evin içinde ve dışında kamera sistemi ve alarm sistemi yeralmaktadır. 2.5 dönümlük bahçeye 3 farklı giriş kapısı vardır. Araç kapısıuzaktan kumanda ile otomatik açılır. Üzeri kapalı araç park alanı mevcuttur.Altında iki araç rahatlıkla park edebilir. Bahçeye ulaşım oldukçakolaydır ve iki yanında sokak vardır.
250 metre derinliğindeki kuyuda bulunan 3 inç dalgıç pompa, 65 metreden kesintisizsu çekmektedir. Dalgıç pompa suyu ile hem bahçe sulanabilmekte, hem de 65 tonhacmindeki yüzme havuzu doldurulabilmektedir. Havuz suyu aynı zamanda,ayrı bir 3 inç pompa ile bahçe sulamaya destek verir. 360 kVA trafo tüm busisteme güç vermektedir.
Müştemilat evinde alt katta oda ve mutfak, üst katta oda ve balkon yeralmaktadır. Müştemilat dışında bahçe malzemelerinin konulduğu ve su saatininyer aldığı ardiye mevcuttur.
Müştemilat içinde 2 adet benzinli, 1 adet elektrikli çim biçme makinesi,bahçe işleri için gerekli malzemeler, iki kişilik metal salıncak (bahçedeasılacak yeri mevcuttur), hamak vb bahçe dekorları dahildir.
Yetişmiş, meyve veren büyük ağaçlar: Büyük ceviz ağaçları, Farklı türdedutlar (kurutmaya uygun Erzincan dutu, tatlı mor dut, ekşi mor dut, tatlı beyazdut), Farklı türde elma ağaçları, Kayısılar ve Şekerpare, Ayva ağacı, Armutağacı, Erik ağaçları (can eriği, papaz eriği), İri Napolyon Kiraz Ağaçları,Sultani kiraz, Vişne Ağaçları, Alıç, İğde, Vişnap, Kızılcık, Muşmula, Fındık,Ihlamur, çam ağaçları, beyaz ve siyah üzüm asmaları. Ayrıca Güller, leylak,zambak, sümbül, kartopu, şakayık çiçekleri
Elektronik İlan Doğrulama Sistemi (EİDS) ile doğrulanmış ilan.





































